Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@thorstein-veblen hocam ilk gun 2, ikinci gun 3 oturum ve pazar 6 civari bitiyo diye hatırlıyorum
-
@criminalawyer haha saka gibi ya. Gelmiyoruz o zaman deseydin hocam
-
@shady1 diyecektim ki mülakattan elediniz yine geldim bidaha eleyin yine geleceğim ama olursa; bu sefer, kusura bakmayın şuan hakim oldum gelemiyorum diyeceğim
-
@shady1 bide bilet alacaksınız altıdan sonra bakın dediler sağ olsunlar bu da bir bilgi
-
@criminalawyer hocam ozelden yazmistim gormediniz galiba ama sunu merak ettim hukukta kilavuzdaki her dersten soru geldi mi gecen sene?
-
@shady1 5 oturum yapılmıyor, iktisat-maliye tek oturum oluyor
-
@mustafakeser tamam
-
@mustafakeser yani ilk gün sınav kaçta bitiyor hocam ?
-
Bütün girecek arkadaşlara başarılar. Bize nasip değilmiş diğer sinava inşallah.
-
Arkadaşlar, telefon, çanta vb. sokmak serbest mi acaba daha öncegirenler bu konuda bilgi verirlerse iyi olur. Yoksa emanetçi filan mı olur?
-
@acctuerrx serbest
-
@shady1 kardeşim sana zahmet şu oturumları tam anlamıyla yazar mısın ? Şu şekilde mi ? 1) İkt-maliye 2) muhasebe 3) kamu hukuku 4) özel hukuk 5) ing mi ? Yoksa hukuklar bir ikt-maliye ayrı mı ?
-
@thorstein-veblen hocam muhasebe ing ve hukuk ayri ayri oturumlar. Hukuk tek oturum kamu ozel ayrimi yok. Iktisat ve maliye birlesik oturum arkadasin dedigi gibi. Oturumlar yaklasik 3 saat sürüyor. Sabah 1 ogleden sonra 1 oturum toplam 4 oturum oluyo.
-
Herkese Basarilar Dostlar . Uçakla son dakka gelecekler insallah bi terslik olmaz
-
@shady1 eyvallah hocam çok sağol sen de olmasan hiçbir şey öğrenemeyeceğiz sınav hakkında çünkü en ufağından bile bir bilgi yok internette.
-
Benden bu kadar arkadaşlar kalan oturumlarda başarılar
-
KGF ? Wtf?
-
ben de diğer oturumlara girmeyeceğim sanırım
-
Sınavdan çıkanlar hatırladıkları soruları söyleyebilirmi acaba.
-
Murakip muhasebesi neydi oyle ya