Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@keynesinabv Nerden duydunuz dostum? Sınav açıklanmasına müteakip aramalar başlamadı mı? Henüz sitede murakıplık ile ilgili bir şey yok ki?
-
9 Şubat'a kadar anca açıklanır diye düşünüyorum. Sürecin geçen seneye göre %20-%25 gibi gecikmeli gittiğini varsayarak bu tahmini yapıyorum. Bilişim sonuçları bir veri bu tahmin için. Ayrıca, Çokta sağlam olmasa da 1-2 kişiden bu şekilde duyum aldım.
Not : Tahminler ve Duyumlar Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir Manipülasyon ve Spekülasyon Yoktur.
-
@zach direkt içerden bir uzmandan duydum ben daire başkanına biz bitirdik açıkladık murakıplık ne zaman açıklanıyor diye sohbet ederken sormuş o da bizim okumalar bitti demiş. Sonrasında ise aranmaya başladı mı demiş evet arıyoruz demiş ama pek emin olamadım geçiştirmek için demiş olabilir dedi. Eğer aranan varsa diye yazdım ben de
-
@sucuklu_oralet ben de hep öyle duydum ama bugün böyle duyum alınca paylaşayım dedim
-
@keynesinabv bu söylediğiniz yalnız murakıplık için mi geçerli?
-
@accosator duyumunuz yani
-
@accosator murakıplık için konuşulmuş dostum.
-
@keynesinabv madem bitti niye aciklamiyolar hocam
-
@shady1 hocam İnan bilmiyorum bilişim için de evraklar 3 hafta beklemişti ki duyduğum kişi de ciddi kaynak.
-
Sonuclar aciklandiktan sonraki hafta mulakatlari yapiyorlar arkadaslar. Komisyondakilerin musait olmasini bekliyorlardir muhtemelen. Aciklayacaklar, haftaya mulakata gel diyecekler.
-
Yav bu niye açıklanmıyor artık, cidden tüm kurumlar inanılmaz yavaşladı artık, eskiyi mumla arıyoruz ya
-
Okuma faslı biteli epey olmuş.Keşke biraz daha düşünseler bizi,beklediğimizi.
-
@wickselll okuma faslı biteli epey olmuş derken nereden öğrendiniz ,kesin bir bilgi mi bu
-
@golden-ratio kesin gibi dostum çünkü ben de öyle teyit ettirdim örtüşüyor
-
@keynesinabv bütün grupları mı okumuşlar peki?
-
Grup olarak bilmiyorum ama duyduğuma göre okumalar bitmiş.Net bilgim yok malesef.
-
@accosator evet hocam tamamen bitmiş önümüzdeki haftaiçi sisteme girerler kontrol vesaire sürüncemede gider tam iki aya yakın açıklarlar.
-
@keynesinabv iyi o halde haftaya açıklanır muhtemelen sizce uzmanlık ve murakiplik birlikte açıklanır mi pek oyle sanmıyorum da
-
@golden-ratio uzmanlık murakıplıktan geç açıklanmaz herhalde ya sayı olarak çok daha az kişi girdi uzmanlığa
-
Murakiplik açıklandı