Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Epey daha yüksek bekliyordum. Öyle olmamış. Kazananlara başarılar dilerim.
-
İngilizceden yarım cümlelere hiç puan vermemişler sanırım. Çok çok düşük. Ortalama 50 gelmiş ingilizce yüzünden. Kazanan arkadaşlara başarılar.
-
700kisinin sinava cagirildigi murakipligi 32 kisi gecmis bravo ! Bu kurumlar cidden ilginç. Bu kadar aday geri zekali zaten. Kpss de de 80 90 puanlari sallayarak almislardir zaten bu 32 kisi disindakiler.
-
İngilizceden kalmışım ama bu kadarda düşük bir ingilizce notu beklemiyordum hayret bişey , hiç esnetmemişler alandada puanlar beklediğimin altında olmuş
-
İngilizce olan sınavlara 'belki yaparım' diye girme ümidimi de kırdı bu sınav. Oysa güzel geçtiğini düşünmüştüm. 20 puanı geçememişim.
-
Bddk nin da burayı takip ettiginden eminim. Yetkililere sesleniyorum hukukta sacma sapan olayli sorular sormaktan bikmadiniz bi türlü. Bu tutumunuzu degistirseniz iyi olur.
-
Hukukta sıkıntı yokta , iktisat dalında korelasyon istatistik sorusunu sormayın 85 üstünden değerlendirilmek zorunda kalıyoruz, ingilizce konusunda test yapın esnetseniz biraz iyi olucak
-
@shady1 kardeşim sorma ya hepsi 70 üstü bir hukuktan kalmışım o kadar da kötü değildi verdikleri puan şaka gibi resmen kıyım yapmışlar hukukta
-
@golden-ratio aynen benim de öyle hocam
-
@maxmin hukukta nasi sıkıntı yok hocam yapmayin. Ingilizce hele en kolay oturumdu adamlar sizin icin turkceden ingilizceye ceviruyi bile sormadilar. Benim en yuksek ıngilizce 80.
-
@shady1 hukukta bana güzeldi hocam , saçma sapan kik te gördük soruları kaliteli ve zevkliydi hukuk ama puanlar kıt buna kesinlikle evet
-
@shady1 itiraz etsek ise yarar mı ki en azından 60 la geçerim diyordum
-
@golden-ratio boyle bi kurumda ise yarar mi sizce ben hic sanmiyorum. Yine de şansınızı deneyin hocam
-
...........
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
@shady1 Benim gordugum en kaliteli 2. hukuk sinaviydi. En iyisi gecen seneki rekabet sinaviydi. Ezber hukuk bilgisini kagida dokmektense olaylari yorumlamak, degerlendirmek, hukuk kurallarini olaylara uygulayabilmek daha kalitelidir hocam. Ben bddk'yi her kurum gibi ezber hukuk bilgisini kagida dokturmedigi icin ovguye layik goruyorum.
-
arkadaşlar mrb kazanan arkları aradılar mı ? ona göre uzm yardmcılığı bekleyen arklara da tecrübe olur
-
@jarvis Beni aramadilar hocam. Aramamalarinin sebebi sanirim mulakat haftaya olmadigi icindir. Sizinkini bir sonraki haftaya koyarlarsa arayabilirler. Burdan bir sonuca ulasmaya calismayin bence.
-
@pow3rtech puanlamayı nasıl yapmışlar bi kıyım var mı
-
Bu ileti kaldırılmıştır!