Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@keynesinabv ohooo, acaba şöyle bir sistemleri mi var, bir grubu mülakata çağırdılar, onların sözlüsü bitince başka bir grubun yazılisını açıklıyorlar sanırım ,önceden böyle miydi?
-
@accosator yok hocam bddk biraz farklı bi kurum murakıplık ile uzmanlık arasında sadece aynı kurumda olmak haricinde hiçbir bağ yok insan kaynakları da ayrı özerklik ilan etmiş durumda ve son ihraçlarla birlikte kurumda insan kalmamış ve murakıplar sürekli bankaların genel merkezlerindeler bu soruyu yazan kişiler genel merkezlerinde işleri bittikçe kuruma gelip kağıtları okuyorlar yani ben hak veriyorum yaklaşık 400 kişinin girdiği sınavda kişi başı 10 sayfa cevap verilse 4000 sayfa ve okunması zaman alır. Bir de Sınav yıl sonuna denk geldi vermeleri gereken raporlara yöneldiler doğal yani.
-
@keynesinabv bilmiyordum öyle olduğunu. Çok sağol cevap için, görüşmek üzere.
-
@keynesinabv bu hafta açıklanır mi bir bilginiz var mı
-
@blackmirror uzmanlıkta evraklar bir haftadan fazla insan kaynaklarında durmuştu bu hafta beklemiyorum. Şubatın 5’inden sonra olur gibi duruyormuş.
-
@keynesinabv daha bekleyeceğiz gibi o zaman
-
Merhaba
Arkadaşlar BDDK ve diğer üst kurulların alımlarına en fazla iki defa mı başvuruluyor. Başvuruda bir sınırlama var mı?
Hepiniz için hayırlısı olsun. -
@keynesinabv Murakıplık için herhangi bir duyum var mı hocam?
-
@zach hocam okumalar bitmiş diyorlar ama uzmanlık için de böyle dedikten 10 gün sonra açıkladılar.
-
@snali bddk da sınır yok
-
@keynesinabv okumalar bitmişse aciklamamalarinin ne gibi bir sebebi olabilir ki.Bilisimde sınavı aciklayip 5 gün sonra mülakata çağırdılar . Yani daha erken aciklayip mülakata hazırlanma suresini biraz daha uzatabilirler ve çok daha iyi olur bence
-
Yok mu bı haber alan ?
-
Şu bilişim alanından giren arkadaşlar bari mülakat düzeninden falan bahsetseler ne güzel olur.
-
Mulakatta herkesi bir odaya topluyorlar .sonra telefonlari topluyorlar. Mülakat sırası gelen eşyalarıyla beraber odadan çıkıp eşyalarını başka bir yere bırakıyor.Böylece hiçkimse birbirini görmüyor. Sonra mülakat salonuna giriyor.Ve 5 kişilik bir komisyon soru yağmuruna tutuyor.
-
@nsp sorular alanınızla mı ilgiliydi genelde ? Farklı sorular oldu mu ? Ne kadar sürdü ? Bir de mülakat duyurusundan ne kadar önce arandınız ?
-
@thorstein-veblen sorular alanla ilgiliydi.yazılı sonuçları açıklandığı gün aradılar.
-
@thorstein-veblen mülakat 15-20 dk sürdü.yani soruların akışına bağlı süre değişebilir.
-
Murakıplık için aranmaya başlanmış gibi söylenti dönüyor ortalıkta bunu doğrulatmayasın fakat eğer aranmış bir arkadaş varsa söylerse çok iyi olur.
-
@keynesinabv valla nerdeyse Bilişimden giren arkadaşlarin mulakat sonuclari aciklanacak. Bu haftalarda murakiplik ve diger sinav sonuclari da açıklanabilir diye dusunuyorum ben.
-
@keynesinabv dostum sanmıyorum .. bilisimden kazanan arkadaş yazılı sınav sonucu ile aynı gün arandigini yazmıştı .Yine yazılı sınavın açıklandığı gün ararlar bence