Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@blackmirror evet aradılar
-
@kdrkms peki sonuclariniz aşağı yukarı beklediğiniz gibi mi geldi
-
Bu sınavda az kişi kazanmış geçen sınavda rakam daha çoktu
-
@wickselll Evet hocam iki alan dolmamış. Buradan sınav değerlendirmelerinde hiç esnek davranmadıklarını çıkarabiliriz sanırım.
-
Yine bir bddk kiyimi bizi bekliyo desenize
-
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığı özlük hakları, maaş vs hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Internetten baktım baya ama net bişey bulamadım.
-
@nsp Kazandınız herhalde Hocam
-
Bankacılık uzman yardımcılığı hakkında fikri olan varsa paylaşabilir. Ben de merak ediyorum.
-
-
@alicnplt94 gayet prestijli ve bir süre sonra sürekli yurtiçi ve yurt idışı görevleri olan bir alan sürekli İngilizce ile içli dışlı olunan yurtdışında bankacılık mevzuatını Yakından da takip edildiği ve pWc,Tüik gibi yerler de mi çalışıyorum bddk mı çalışıyorum ulen ben diyeceğin yer. Tebrik ederim.
-
@keynesinabv teşekkür ederim hocam açıklama için. Daha kazanmadık ama büyük ihtimal ingilizceden eleneceğiz gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@alicnplt94 mülakatta yapamadığın sorulara bak. İngilizce sormazlar ve en güvendiğin alan nereyse oraya çek konuyu. Geçen sene bir bavul var 1 metre ama elimdeki 3 metrelik çubuğu nasıl sığdırıp istanbuldan Ankara’ya trenle getiririm demişler böyle saçma salak sorulara matematiksel bakış açısından bak yeter
-
@slutskyy evet hocam kazandım.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim çok sağolun
-
@blackmirror Kusura bakmayın giremedim siteye bir kaç gündür geç cevaplıyorum sorunuzu.Alan beklediğim gibiydi,ingilizce beklentimin biraz üstünde geldi.
-
Arkadaşlar bugün açıklanır mı arayan duyumu olan var mı ?
-
@kdrkms acaba hangi alandan mülakata girdiniz ? sınav ortalamanız nasıldı
-
Bizim sonuçlardan hâlâ bir ses seda yok galiba. Arayıp soran var mı acaba?
-
@steward aradım açan yok. Bu hafta da açıklamazlar gibi hissediyorum
-
@irmak murakıplık şubatın ikinci haftasına kalmadan açıklanır. Ben konuştuğumda Ocak’ta yeni okumaya başlanmıştı.