Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Deli gibi sayfayı yoklayan arkadaşlar umutlu demek ki:)) merak ettim, adınız listede mi diye..
-
@urbancool0635 Önceden demiyor muydu hocam? Hiç tıklamamıştım o kısma daha önce hep duyurulara bakıp açıklanmamış diyip kapatıp geçiyordum.
-
@zach hocam demiyordu. Başvurulacak herhangi bir sınav bulunmamaktadır uyarısı veriyordu.
-
@ordinal-fayda hocam önceki sınavlarda da yine o kısımdan açıklanıyordu. Bölümler bazında alımlar aynı tarihte açıklanmadığı için o butondan takip ediliyordu. Deli gibi tıklamakla alakası yok bunun. Bilmem anlatabildim mi?
-
@urbancool0635 Hala başvuruyu açık bir sınav bulunmamaktadir .yazıyor siz de tekrar bi bakın dilerseniz
-
@blackmirror, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@urbancool0635 Hala başvuruyu açık bir sınav bulunmamaktadir .yazıyor siz de tekrar bi bakın dilerseniz evet aynı yanıtı bende gördüm. Demek ki yüklemekten mi vazgeçtiler. Ama en son yazdığım uyarıyı ekran dan kopyalayıp yapıştırmıştım.
-
Kazanirsaniz arayip tebrik ediyorlar arkadaslar. Siteye bakmaniza gerek yok.
-
@pow3rtech ne güzel umarım nasib olur o haberi almak
-
Site acilmiyor aciklaniyor mu acaba
-
@merimeri Bu da gol olmadı hocam
-
@wickselll evet yaa uzdu suanda
-
Arkadaslar heyecanınızı anlıyorum yanlıs anlamayın ama en ufak bi hareketlikten buraya açıklandı açıklanacak diye tahminler yazarak baska insanları da heyecanlandirip sonra hayal kırıklığına uğramasına sebep oluyorsunuz biraz dikkat edelim lütfen.
-
Bilişim gelmiş arkadaşlar
-
Bilişim açıklanmış 24 ocakta mülakat var ne kafar erken
-
@kafakafka Diğerleri ne zaman gelir acaba yav
-
@zach yakındır umarım yaa
-
Haftaya falan bırakmazlar umarım.
-
Bilişimden mülakata kalan arkadaşlar, henüz açıklanmayan alanlar açısından çok önemli. Sınavınız nasıl geçmişti? Sizce puanlamayı nasıl yapmış kurum? Özellikle ingilizcenin nasıl okunduğu adaylar için çok önemli. Bilgi verirseniz sevinirim.
-
Gördüğüm kadarıyla mülakat kontenjanı dolmamış.4 katı mülakata kalacaktı.
-
Kazanan bilisimci arkadaşlar öncelikle tebrik ederim .Acaba sonuçlar aciklanmadan sizi arayıp kazandiginizi söyledi mi Kurum Geçen sene olduğu gibi