Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@keynesinabv istifasını versin:D
-
@soulofnight haklısın ne diyebilirim ki..
-
5inde düz memur mülakatı bitiyor. Sanırım besinden sonrada uzmanliga murakipliga girenler açıklanır...
-
@jbsay Ne kadar iyi niyatlisin sen @JBSay maalesef böyle bir durum varsa elenilir soruşturmada özel hayata bakılıyor zaten güvenlik soruşturmalarında sadece cari güvenlik maksatlı değil kişi daha sonra da zaaf içerisine düşebilir mi kullanılır mı vs gibi her şeye bakılıyor. Tam olarak önceki arkadaşın dediğini bilmiyorum ama bir otelde akrabası dışında karşı cinsten biriyle kalındıysa zaten bunların kayıtları var polisin elinde direk geçer soruşturma belgesine.
-
@gencfenerli kardeşim eğer biriyle aynı odada kalmadıysan sıkıntı olmaz çünkü tüm otel pansiyon kayıtları polise verilir yani kayda geçer bu yüzden için rahat olsun ancak karşı cinsle aynı otelde kalan arkadaş varsa çok iyi niyetli düşünmesin çünkü bu kurumun insiyatifinde olan bir durum değil soruşturmada takılır bu şahıslar bilginize eski bir aday olarak
-
@oguzhan24 @JBSay bişeler söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum susuyorum ama ne kadar basit düşünüyorsunuz ya adam belki kız arkadaşı ile kaldı nişanlısı ile kaldı.. beraber tatile gittiler belki..
Kız arkadaşı ile tatile gidip otelde kalan atanan arkadaşım var; kız da atandı kendi de atandı... abartmayın olayları...
Bu mevzu biraz ahlak bekçiliğine dönüyor, adımlarımızı dikkatli atmak lazım...
@Jbsay ‘a katılıyorum bunu yapan kurum kaybeder... geçenlerde yüksek lisans hocamızla tartışıyorduk; Türkiye 80’lerden sonra bilgi birikimi yüksek entellektüel bürokrasisini kaybetti diye; bu tarz düşünceler yüzünden kaybediyoruz işte...
Liyakata bakmadıkça, bilgi birikimine bakmadıkça kaybetmeye mahkumuz en kötüsü de bu yapılanları normal şekilde karşılayıp kabullenmemiz ve olayı normalleştirmemiz...
-
@oguzhan24 Bu verdiğiniz bilgileri neye istinaden yazdınız? Bildiğiniz şeyler mi var yoksa tahmininiz bu yönde mi?
-
@oguzhan24 ne kadar saçma zaaf maaf nedir kılıf mı uyduruluyor millet fetöcü hain terörist giriyorda bu ülkenin vatan millet seven kafası çalışan adamları böyle şeylerle mi elenicek yazık , zaaf değerlendirilmesi zorla çıkartılmak isteniyorsa bu durumdan kaç kere kaç farklı kişiyle kaldı vs gibi araştırmalar yapılması gerekir
-
@oguzhan24 kardesim yoksa gecen sene elenme nedenin bumu?
-
@bahad4r terbiyesizliğin lüzumu yok amacım sizlere burada yardımcı olmak senin gibi boş adamlarla dalaşmak değil. Daha fazla uzatmayacağım fakat benim yazdığım yazıyı dikkatli okuduysanız belirli otel ve pansiyon diye soran arkadaş içindi. Yani eğer orada kendi akraba nişanlı vs dışında birileri ile ilgili bir ilişki varsa diye yazdım çok anlaşılır şekilde öte yandan kimse ile kalmadıysanız bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bu bilgiler öngörü tahmin değil. Devlet hepimizin donuna kadar her şeyini biliyor rahat olun hepsi kayıt altına alınıyor ayrıca gayri meşru ilişki devlet nazarında bir zaaftır nasıl irtikap rüşvet yalancılık makam mansıp koltuk sevdalısı olmak böyle ise o da öyledir. @Keymarsh @MaxMin @Noturns. Geçen sene elenme sebebim ise bu millete haddinden fazla güvenmem @bahad4r senin gibi denizleri insan bilmem ve işini düzgün yapmayan kamu görevlileri yüzünden oldu eğer nasip meselesini saymazsak. Umarım insanlarla konuşmadan önce kim olduğuna bakar öyle yazarsınız bundan sonra. 1 senedir tek derdim buradaki arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olup olacaklara hazır olmasını sağlamak. En azından beni burada azıcık tanımış olanlar ve yazdıklarım bunu ispatlar niteliktedir.
-
@oguzhan24
Geçen gün Eskişehir-İstanbul arasında, 2 öğrenci bayan kardeşimiz otostop çekiyordu. Hava Soğuk, Bolu Tüneli Karlı...Aldım güzel kardeşlerimizi arabamıza ? Arabama bayan aldım diye sorun yaşar mıyım ?
Neyse, Başladı yolculuk. Ben hancı, onlar yolcu. Hepimiz aynı maratonun Koşucusu (KPSS). Sohbet Koyu, Konu konuyu açtı. "Keynesler-Monetaristler" arasında mekik dokuyorum. Hayatı "Crowding Out" yapmışız Sallıyormuşuz. Birden bire, Polis Amcalar sağa çekmemizi söyledi. Ehliyetler ve Kimlikler dedi, Bayan arkadaşlar aynı arabada yolculuk yaptığımızı kayıtlara geçirmişler midir ?
Polis amcalardan kurtulduk yola devam ediyorum, Malum İstanbul yolu uzun, Adapazarı gişeler, Çamlıca Gişeler, FSM Köprü derken geldik. Her yer Kamera Her yer MOBESE. Ya oralardan yakalanırsak.
Hiciv yapmayı severim, Konuya böyle gireyim de Yaptığın Muhabbetin gereksiz olduğunu iletmek istedim. Anlamadıysan, Leman Sam'la cevap vereyim. "Dün gece hiç tanımadığım bir (kadına), sırf sana benziyor diye "Merhaba" dedim. Sorun olur mu mülakatta ?*** 14 Mülakattan elenen biri olarak, böyle hurafe şeylere hiç inanmadım, İnanmamda.
"Hep Denedin. Hep Yenildin. Olsun, Yine Dene, Yine Yenil. Hem de Daha iyi Yenil" Slogan Belli. Herkesin Hakkında Hayırlısı olsun. Saygılarımla, -
@sucuklu_oralet Akadrolu musun hocam?
-
@sucuklu_oralet yav benim yazdığımı okuyamayacak kadar türkçeniz mi kıt arkadaş ben bu işi belli amaçlarla yapan ya da birden fazla başka bayanlarla belli otel ve pansiyonlarda kalanlar için yazdım bunlar hurafe değil gidin az çalışmak istediğiniz devlet kurumları hakkında bilgi edinin. Bir halttan haberiniz yok boş boş konuşup duruyorsunuz iyilik yapalım dedim şurada yeni adaylara ki insanız hepimiz kafalarda soru işareti kalmasın. Ben arabaya birini aldın mı yazdım gidip kafede biriyle oturuyorsun mu yazdım dedim ki bu arkadaş malum Aksaray'daki otelleri sormuş ben de eğer şahsı bir şey yapmadıysa bir şey olmaz ama eğer bu oteller hakkında merak edilen varsa evet hepsi kayda alınıyor dedim ve bu mesele zaaf olarak addedilir.
-
@oguzhan24 Sözlerim şahsınla alakalı değil lütfen kişisel algılama olayın saçmalığına sinirimden klavyeyi kırabilirim. Onca emek herşey böyle bir sebepten ötürü çöpe çıkabiliyorsa vay memleketimin haline!
-
Şu tartismayi noktalayin artik. Başlığı amaci dışında kulaniyorsunuz.
-
Arkadaşlar ben ve birçok kişi sorun etmez sonuçta adam işe yararsa bitti (dünyanın en önemli şirketindeki adam örnekleri dahildir) ki özel hayatından işe yansımadıkça bana ne zaten ama edeni (kamu ve Türkiye) maalesef normal kabul etmek durumunda kalıyoruz(sizce de çok muhafazakar görünümlü ama hoşgörüşüz değil miyiz çoğunluk olarak). Ama bu mu tartışılacak? Arkadaşımız bildiğini yazmış (sağolsun @oguzhan24). Yani bu tip kararları (aynı yolun yolcusu konuşma ve kararları )buyrun protesto etmenin yolunu bulun da yeri burası değil. Platformlar var, imza toplayın mesela.
-
benim de günlerce kafama takılmış bir konudur bu bu yüzden elenen ya da net bir bilgi verebilecek arkadaş var mı acaba öngörü ya da tahmin değil? o birimde çalışan polis arkadaş olabilir savcı tanıdığı olan olabilir kafamı çok kurcalıyor bu mesele?
-
Bugün de açıklanmadı.Haftaya bırakmadan yarın duyursalar keşke.Beklemek ne zor iş.
-
Arkadaşlar gereksiz tartışmaları boşverin kırmayın, gönül kırmayın.
Herkesin düşüncesi kendine, saygılı olalım.
Hepimizin bir amacı var şurda, valla ben şahsen siyasi tweet atanın bile alındığını gördüm, ama tabi bazı kurumlarda özel hayatın düzenliliğine dikkat edildiğini de duydum.
Bu tartışmaları mülakat alımı sonrası , iddiada bulunan arkadaşı alıp almadıklarına göre değerlendirmeliyiz.
O zaman sağlıklı bir iletişim olur.
Bddk bu önümüzdeki hafta açıklar tahminim. -
@criminalawyer ve ekliyorum:”Bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş.”