Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@kulesbf bu arada mulakatta sinavda secmediginiz sorular sorulabiliyor. Calisip gidin o yuzden.
-
@14140154 seçmediğiniz derken boş bıraktığımız sorular mı hocam ?
-
Buradan hiç ses seda yok ya. Ne zaman açıklanır? Geçen alımda kaç günde açıklanmıştı sınav sonuçları?
-
@alicnplt94 bu hafta içi gelmeye başlar sonuçlar
-
Yahu bddk sen bari uyma şunlara 1 ay olacak yarın.
bize de bi aksiyon gerek be kardeşim öldürmeyin bu kadar süreci ya -
Arkadaşlar bir önce ki alımın açıklanması ne kadar sürdü hatırlayan var mı?
-
@wickselll bir önceki alım 25 30 gün ondan önceki 50 gün heralde hocam ama bir önceki alımda asiri ihtiyaç olduğu için erken açıklanmış gibi bı yorum vardi
-
@thethird Anladım hocam teşekkür ediyorum
-
@thethird peki açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakat yaptılar hocam. Bu arada benim sınav yerimdeki gözetmen kurumun öyle ihtiyacımız çok falan kafasıyla ilana çıkmadığını,kadroları doldurmak gibi amaçları olmadığını, gerçekten beğendikleri adayları aradıklarını söylemişti. Bana öyle geliyor ki kurum zaten 35 kişiyi şişirme bir rakam olarak söylüyor ki başvuranlar çok olsun havuz geniş olsun
-
@maxmin hocam önceki sinavin başlığında yazan yorumlar öyleydi mülakatta böyle bı bilgi almışlar heralde kısa bı süre içinde de mülakat yapılmış dediğiniz gibi kurum beğendiği kişileri arıyor mülakatı da zorlu geçmiş çoğu kişi için
-
@maxmin sonuç açıklandı haftasına mülakat yapmışlardı ben arada 3 gün olduğunu hatırlıyorum son alımda .
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanır ? Arayan soran var mı kurumu ?
-
Ben aradım dün 1-2 defa da açan olmadı @irmak
-
ben aradım arkadaşlar açtılar ancak her zamanki gibi elle tutulur bir bilgi yok, okumalar devam ediyor ilerleyen günlerde açıklanır dediler.
-
Ben de aradim yine bezgin ses tonuna sahip bir arkadaş süreç uzun sürüyor 20 gun de 30 gün de surebilir önceki senelere göre çok bel bağlamayın dedi.
-
@soulofnight beyler hazır olun yükleme yapıyorlar. sınavlar bölümünü tıkladığınzda mevcut sınav bulunmamaktadır yazmıyor. bi şeyler açıklanacak belli. Ama bu düz memur alımının sonuçları da olabilir.
-
@urbancool0635 hocam açıklansın da beni saşırt lütfen
-
@soulofnight hocam valla ben de bekliyorum sınavlar kısmına tıklamaya devam et. taa ki bir liste çıkana kadar
-
@soulofnight Bir Hata Oluştu!
Bu sorun yürütülmekte olan teknik bir çalışmadan kaynaklanmaktadır. veren yanıt bu. belli ki çalışma var işte. Yoksa başvurulacak mevcut sınav bulunmamaktadır yanıtı veriyordu devamlı. -
@urbancool0635 bu kurumlar gıcıktır son gün mesainin son saatine kadar geciktirirler hocam çok da f4 lemeyin.