22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@hamzaömerhalid doğru yaptın hocam bende istanbul için 1'e asıl tercihi yazdım 2'e mecburen en yakın olan diğer il içi tercihimi ama 1'e çıkıyor zaten genelde hep
-
Arkadaşlar parayı yatırdıktan sonra yapacak bir şey kalmıyor dimi? Ödeme bilgileri kısmında ödendi ibaresi geldi.
-
@wickselll yok hocam başvuru bilgilerini eksiksiz tamamladıysanız parayı da yatırdıysanız sadece sınav için çalışmaya devam edin
-
@kariyer18 alper hocama saygilar.
-
Selam arkadaslar. Ben basvuru yaptim ve p130 yi isaretlemiyoruz degil mi. Gecen sene isaretlemistik
-
Merhaba arkadaşlar Pegemin alan denemelerini zorluk olarak nasıl buluyorsunuz?
-
Dostlar başvurular yarım saat içinde bitiyor aman ha unutmayın başvurunuzu tamamlamayı.
-
@rybczynski2 pegem
piyasanın en iyisi. hem
denemelerde hem kitaplarında. zorluk seviyesi de tam osym tadinda. iktisat ve muhasebede özellikle. bazen ilk sorudan zorlayabiliyor , 3-5 tane baya kasan soru oluyor -
@furkanbey Cevap için teşekkür ederim. Aldım çoktandır çözüyorum ama başkalarına kolay mı zor mu geliyor bilmediğim için seviyemden emin olamıyordum. KPSS düzeyinde diyorsanız tamamdır
-
@furkanbey katılıyorum burdan bi çok arkadaşa önerdim ikisini de
-
@rybczynski2 rica ederim hocam. tek bi’ sıkıntısı var bence denemelerinde ; bazen çözümü o kadar baştan savma oluyor ki o beni delirtiyor .) hele bi de anlamadığım bi konuysa, nerde yanlış yaptığımı bilmek istiyorsam ; bi bakıyorum tek cümleyle açıklamış, yanıt c seçeneğidir demiş. böyle bi derdi var
-
@furkanbey Farkettim onu da kitaba deftere bakıyorum öyle durumlarda mecbur. Peki başka önerebileceğiniz yayın var mı? Bu bitince alayım
-
@rybczynski2 malesef deneyipte önerebileceğim başka bir yayın yok benim. sadece bir tane kesinlikle önermeyeceğim var ; pelikan. aman diyim bedava verseler bile almayın
-
@furkanbey elimde pelikan'ın geçen seneki yedili denemesi var. Bu yıl da tek tek çıkardıklarından iktisat ve hukuku aldım. Elimde geçen senenin monopol ve bu yılın pegem denemesi var. Siz pelikan kötü deyince merak ettim. Başka denemelerle karşılaştırır mısınız ne gibi farkı var? ayrıca pelikan 'ın bu yılki mi yoksa geçen yılki mi?
-
Pelikanın bu yilki denemelerini ben te aldim sorulari gayet kaliteli gozukuyor hepsini cozemedim henüz ama.acaba bende mi bi problem var yoksa yayın kendini revize mi etmis
-
@æon_flux monopolden memnun kalırsanız yazar mısınız
-
@æon_flux sanırım geçen yılın. 40’lı sorulara tekrar geçildiğinde ilk biz yaptık diye çıkmışlardı. hatta dediğiniz gibi 7’li olan denemeydi. sorular da cevaplar da çözümler de ancak bu kadar rezil olabilirdi. örneğin cevap anahtarında b diyor, çözüm kitapçığında yalan yanlış biseyler anlatıp bu sebepten doğru cevap c’dir diyor. editörü baya sayko pelikanın
-
@furkanbey anlıyorum. Peki her ders için mi böyle? 4 dersten hangisinde sıkıntı yoksa almışken onu çözeyim bari
-
@æon_flux bence hiç sinirinizi bozmayın ama illa çözeceğim diyorsanız muhasebesini çözün. muhasebe her yerde muhasebedir ve galiba halâ kpss ortalaması 2’nin altında .)
-
arkadaşlar merhaba. daha önce hiç kpss tecrübem yok. sınav başvuru süresi bitti biliyorum fakat bunun için geç başvuru süreci var mı?