22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@baumol sen diyorsan onu bir alalım hocam
-
Muhasebede bulabilirseniz cemal altinkeser muhasebe soru deposu alin.kitap degil.hoca bilerek pdf hazirlamis.face gruplarinda olur muhtemelen.kpss formati kaliteli sorulari var
-
Arkadaslar kpss basvurulari bu hafta baslayacak malum..buradaki oturumlarin dagilimi bizim icin onemli biliyorsunuz..
Oturumlarin gecen sene ki formatta olmamasi daha dengeli dagilmasi bizim icin onem arz ediyor.. Ornegin maliye hukuk iktisat ayni oturumda olmasi cok yorucu olurken diger oturumlar nispeten daha kolay oldu.. bu sene bu sekilde olmamasi adina osym ye bu konuda talep mailleri atilmasi bana mantikli olur gibi geliyor..
-
@flouriess10 inşallah muhasebeye 50 dk verirler bu sefer
-
Muhasebeye 50 dakika vermelerinden ziyade vermeseler bile dersler arasinda ikame yapma engeli kaldirilmali bence... istatistik cozmeyen kisi sureyi muhasebeye kaydirabilmeli hatta gerekirse isletmeyide muhasebeye kaydirabilmeli oturum ve sinav formati insallah biraz daha adaylar lehine olur
-
Arkadaşlar malum geçen sene muhasebeden iki bölüm çıkarılmıştı. Maliyet muhasebesi ve finans matematiği bölümleriydi sanırım. Muhasebeye tam hakim olmadığımdan nerelerin çıkarıldığına emin olamıyorum çalışmadığım yerden soru gelmesinden korkuyorum. Bilen biri ufak ufak alt başlıklarıyla nerelerin çıkarıldığını yazabilir mi?
-
@beyaz02 muhasebede konular mı azaldı yeni konu dağılımlarına nereden bakıyoruz link var mı?
-
@rootofallevil bahsettiğim iki konu geçen sene çıkarıldı diye biliyorum ama tam hakim değilim ben de
-
@beyaz02 muhasebeden ticari aritmetik kismi cikarilmisti fakat buna ragmen soru gelmisti son sinavda.alican dovletov hocaya da sorduk hatta evet cikarildi ama yine soru geldi dedi yani pas gecilcek bisey yok full çalışmak farz
-
@olursaolur anladım çok sağolun
-
@flouriess10 hocam söylediğiniz iyi güzelde mesela istatistikle kimse uğraşmayacağı için bütün süreyi muhasebeye gömersin ve zaten süren bol bol varsa ayırt ediciliği kalmaz muhasebenin.
Yalnız 4 ana dersin süreleri birbirleriyle ikame edilebilcek şekilde sınav yapılırsa adil ve güzel olur eskiden öyleymiş sanırım -
@attila-the-hun dovletov muhasebe denemeleri kitabına bakma şansım oldu kötü hocam gereksiz kasıntı sorular çıkmaz böyle bulaşmaya gerek yok
-
@maxmin, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@attila-the-hun dovletov muhasebe denemeleri kitabına bakma şansım oldu kötü hocam gereksiz kasıntı sorular çıkmaz böyle bulaşmaya gerek yok
Evet hocam bence de. Daha önce çıkmış sorularda bile görülmemiş egzantirik sorular var. Acayip birşeydi.
-
Arkadaşlar medeni ve borcları full yaptırcak hangi kaynağı öneriyosunuz?
-
@zenginmemur medeni icin zapata yi da ikinci sayfa yayinlarini da incelemiş biri olarak kesinlikle zapata diyorum daha nitelikli anlatmis.borclar icin de m.remzi sezer aydinin kitabi gayet guzel baska biseye gerek kalmaz
-
@olursaolur hocam zapatayı hakimlik icin duymustum ama artik sorular öyle geliyoda peki bu kitap setin icinde olan mı yoksa tek satılan ve yeni baskısi olmayan kitap mı
-
@zenginmemur zapata yenilemisti bildigim kadariyla ondan daha guncel bi kitap cikmamisti medeni hukukta zaten ozel hukukta cok fazla bi degisiklik olmuyor.evet genelde hakimlik sinavi icin oneriliyor fakat artik kpss de hukuk sorularinin daha nitelikli oldugunu goruyoruz
-
@zenginmemur setin icinde olan bir kitap mi bilmiyorum ama tek olarak satiliyor
-
@attila-the-hun ben gereksiz zorluyor diye düşünüyorum. Muhasebede ferhat yıldız çıkmış soruları tavsiye ederim hocam özgün için de pegem.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@attila-the-hun ben gereksiz zorluyor diye düşünüyorum. Muhasebede ferhat yıldız çıkmış soruları tavsiye ederim hocam özgün için de pegem.
Çıkmış soruları çözdüm hocam güzeldi. Pegemi ilk defa duydum, ilhan kılıç hocayı alasım vardı ama bunu da göz önünde bulundururum. Sağ olasın.