22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@attila-the-hun pegem güzel hocam biraz uğraştırıyor ama öğretiyor. Ankaradaysan hediye edebilirim fotokopi cektirmistim temiz, üstüne çözmedim
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@attila-the-hun pegem güzel hocam biraz uğraştırıyor ama öğretiyor. Ankaradaysan hediye edebilirim fotokopi cektirmistim temiz, üstüne çözmedim
Hocam çok düşüncelisin, Sağ olasın Sana belki lazım olurdu. Benim aslında pek ihtiyacım yok. Konular bitik. Şu aralar deneme çözüyorum. Son kpssye yakın ihtiyaç duyarsam eksik çıkan yerlere göre belki ilhan hoca almayı düşünüyordum. Duruma göre artık.
-
@attila-the-hun tamam hocam sen bilirsin kolay gelsin iyi çalışmalar
-
Iyi aksamlar arkadaşlar.. ben 2017 de iyi bir puan aldm ancak muhasebe netlerim nispeten düsük (19net) ve 2017 kpss den sonra calsmayi biraktim .
Ben bu neti yukarilara tasimak istiyorum.. su son iki bucuk ay da monografi ve mali analız calissam yeterli mi ? Ne yapmalıyım bana bir fikir verin lütfen -
Yeni bir başvuru dönemine girdik, hepimize hayırlı olsun. Başvuru ücretleri ne zaman belli olacak?
-
Değerli arkadaşlar, öğretmenlik yazmayıp hukuk fakültesini kaçıran ya da bilinçli olarak siyasal/iibf/işletme/iktisat/ticaret vb fakültelere yerleşip, kapsamı oldukça geniş olan kpss alan sınavıyla uğraşan güzide beyinler ufak bir bilgi vereyim: az evvel aradım ösymyi, gk/gy ücretini ödedikten hemen sonra alan bilgisine başvuru yapılabiliyormuş bilginiz olsun. Her ne kadar rakip olsak da başarılar, saygılar, sevgiler.
-
@demirzihin Eyvallah hocam sağolasin bende lisansa başvuru yaptığım halde neden alana başvuramıyorum diyordum meğer bu yüzdenmiş.Tekrar teşekkürler.Hayırlı günler dilerim.
-
Arkadaslar osym artik fotograf ve sifre yenileme ucreti almayacakti bu sadece osym basvuru merkezinde yapilan basvurularda mi geçerli ?
-
Gelmiş ömür törpüsü sinavimiz Hayirli olsun.
Dikkat edin bağımlılık yaratır. Sonra demedi demeyin
Bu sinava 80 alsam da 90 alsam da hep başvuruyorum. 100 alsam yine basvurcam. Bu nasi bi enteresan bir sınavdir .
-
Geldi yine belali yarime basvuru zamani:(
-
Arttirmamislar ücreti, hem sevindirik oldum hem de seneye odeyecegimiz zamlı tutarlari düşünerek havale geçirmek istiyorum.
Ben bu sinavda uluslararası çeko kamu oturumuna girmek istemiyorum. Bi sanırım denetmenlik var ki hiç bana hitap etmiyor. Alanım olmadı hiç. Benim gibi düşünüp girmeyenler olacak mı? Bu sene sağlıklı bir şekilde öğleden sonraki oturuma girmek istiyorum.
-
kpssp120 kısmını işaretleyecek miyiz bizimle ilgisi var mı ?
-
@miranda yok hocam öğretmenlere o
-
@shady1 çok teşekkürler...
-
Arkadaslar foto gecerlilik suresi dolan var mi? Benim dolmus.simdi once tekrsr yeniletip ondan sonra mi ucreti basvurup yatirmam gerekecek acaba?
-
@marjinalfaydali Aynen öyle hocam. Benim de öyle olmuştu. 5 tl ye yenisini çekiyorlar ösym merkezinde.
-
@baumol tamam hocam sagolun.bari haftaici gidip yenileteyim sonra basvurayim.
-
Ya ben basvuru da odemeleri anlamadim kpss lisans 1 oturum alan 3 oturum mu sececegim
-
@haytav evet hocam
-
arkadaşlar .bddk uzman yardımcılığında gerekli puanımın oluşması için alandan hangi sınavlara girmem gerekiyor?
endüstri mühendisiyim.bankacılık uzman yardımcılığı ,murakıplık,bilişim falan .bazısı için p1 p3 yeterli ama.Bilen var mı