22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@istatistikçik bu nete gelecek puan ne ola ki
-
@gizo11 beklentim 94-96 puan aralığı.
-
@istatistikçik hocam ben geçen yılın üstüne hiç bir şey koymadım ayni yerlere çalışıp girdim(konu eksiğim çoktu) sınava girmemeyi bile düşündüm yaklaşık 25 net fazla bekliyorum 82 den 107 civarına.sadece maliye zordu muhasebede sözeldi geçen yıl kadar süre sorunuda yaşanmadı.bence sınav aşırı kolaydı
-
@uruk-hai hocam tecrübe ve rahatlık işi kolaylaştırıyor.Bu sene en çok dikkatimi çeken baya bi 25 yaş altı gördüm sınavda,ağlayarak çıkanlar ve bayılanlar vs vardı.Evet biz tecrübeliler için kolay bir sınavdı ama yeni arkadaşlar için avlanacak soru çoktu.
-
Sınavda hukuk oldukça kolaydı geçen yılın maliyesi gibi maliye zorlayıcı idi iktisatta para-banka büyüme-kalkınma ve Türkiye ekonomisi soruları zordu mikro ve makro ortalama zorluğun biraz altında muhasebe için çok dikkatli olmak gerekiyordu çeldiriciler çoktu. Gygk 60-65 net 4 dersin toplamı 100 net olan birine bence 85 civarı gelir vmy dguy sınavları için yeterli olur
-
@byteks1, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Mahmut Özer, KPSS alan bilgisi sınavlarına 243 bin 80 adayın başvurduğunu aktardı.
Geçen sene 130 bindi. Sadece bu sene 100.000 den fazla yeni kişi aramıza katılmış
Tek yıldan çift yıla geçerken hep yaşanan olay. Bu sene çift yıl olduğu için rekor bir yükselme olmuştur. Yoksa her yıl makul bir ölçüde artıyor. Çift yıllarda birçok iibf'li ve hukukçu hazır gk gy ye girmişken alana da gireyim diyor. O nedenle çift yıllar kendi içinde, tek yıllar da kendi içinde değerlendirilmeli katılımın ne kadar arttığı bulunmak isteniyorsa...
-
@odtüsbky Olabilir. Ben ilk 2017 de girdim. Salonum full dü. Bu sene 4 gelmeyen,7-8 de yatıp uyuyan vardı
-
Bu sene ilk kez girdim hukuk için baya baya çalışmıştım hemde nerde kalın kitap varsa soru varsa çözerek kamucu olunca sınava fazla geldi gerek yokmuş o kadarına maliye de iyiydi iktisat da orta olsun ancak kendi adıma söyleyeyim muhasebe yapamadım yapamıyorum nolcak ne etcek bilmiyorum bu saatten sonra artık hayırlısı..
-
@istatistikçik benim geçen yıl netin 118 puan 95. Ama bu sene anca bu nete 91
-
Herkese geçmiş olsun forumdaşlar, umarım hak ettiğiniz gibi olur sonuçlar
-
Ben girmedimya herkes kolay diyo şans tabi Neyse geçmiş olsun arkadaşlar umarım herkes istediği puanı alır
-
@gizo11 yüksek ihtimal.
-
İktisat full cevaplar bulan var mı arkadaşlar ?
Aslında tek derdim P14 ve bu sene iktisatin böyle kolay olmasi durumu çok kötü hale getirdi :)) 30 net civarı bile kesmez neredeyse diye düşünüyorum. 33 civarı çok iyi olurdu.
-
@gizo11 sıralama kaçtı geçen sene hocam.
-
80 puanı geçebilmek için tahmini p3 ve alan netleri ne kadar olmalı ?
-
@casanova ilk 50 siralamalar
-
Arkadaşlar kolay gelsin sınavin genel olarak kolay olduğu dilden dile dolaşıyor . 2017 puanlari yüksek olan birisi için bu seneki sinavin görece kolay olması dezavantajmi avantajmi?
-
@secret geçen yıl gibi olursa p3 70 puan ve alandan 84 85 net yeterli hocam p48 de 80 puan için
-
@gonzaloluca teşekkür ederim .
-
@istatistikçik hocam cevaplarin hepsini tam olarak nereden buldunuz muhasebe vs. Yardimci olur musunuz ben toprlayamadim bir turlu