22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@yrgnlk peki hocam son olarak şunu soracağım dediğin kitabın en son 2016 basımı var daha yeni basımı çıkar mı bekleyeyim mi?
-
@0626 justice oneririm biraz daha nitelikli sorular gorebilirsiniz.hem aciklamalari iyi bir konu tekrari da sağlayacaktır size.kolay gelsin
-
Burda themis hukuk kullanan kimse yok mu? yorum yapabilecek varsa sevinirim
-
Hukukta ders notları şeklinde pdfsi olan varsa burdan ya da özelden atabilir mi?
-
@shady1 Themis Hukuk kullanıorum suanda cok zorlanıorum konuyu cözdüğüm gibi soruları cözmem lazım aksi takdirde zorlanacagını düşünüyorum hee kalitelimi diye soracak olursan sorular gayet kaliteli
-
@colin-clark sagolun hocam
-
Herkese öncelikle hayırlı kandiller dilerim..
Özel durumlarım falan gereği 2 gün öncesi tam anlamıyla başladım ders başlamaya.
Anayasam tam, maliye 1 tekrarlık durumda. Mikroda talep arz tamam durumunda.
Muhasebede de yeni başladım kasa bitti.
Gerçekten önerilerinizin çok önemi var, çok mu umutsuz vakayım 29 Temmuz’a kadar.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum Allah yardımcımız olsun.. -
@nihanak Merhaba dostum. Sinava dair onerilerimiz basligin basinda var oraya goz atabilirsin. Kesinlikle umutsuz vaka degil dostum. 4 ay var daha. Bazi seylerde alt yapinizin olmasi da sizin icin bi arti. Bunun uzerine insa ederek 4 ayda bir noktaya gelebilirsiniz. Her seyden evvel bu olumsuz fikri kafanizdan atarak calismalarinizi surdurun. Gerisinde de yapabildiginiz kadarini yaparak azami konu toparlayip bilgi kazanmaya calisin.
-
@shady1 hocam ben justice çalışma kitabını kullanıyorum geçen yıldan beri hakimlik için almştım kpss için de baktım geçen yıl hukuk altyapım iyi sayılırdı üstüne bu kitaptan soru çözer gibi değilde konu çalışır gibi çalıştım, icra ve ticaret yoktu tabi bu kitapta onlara ince fasikülden baktım ve de icra ve ticaret hariç hiç yanlış yapmadım 32 netim vardı hukuktan
-
@0626 sadece konu tekrarı yapın ama sadece tekrar soru çözmek diye bi şart koymayın kendinize,borçlar ve medenide eksik konu bırakmadan ayrıca çok ayrıntıya inmeden çalışın, cmk ve idari yargı için kesinlikle sadece kanun okuyun sınava kadar ama hiçbir maddeyi atlamadan sonuna kadar, idari yargıda pratiklere bakın olaylı sorulara çünkü kpss nin de hakimlikten pek farkı kalmadı özellikle kamu hukuku açısından, anayasa için sadece anayasa metnini okuyun, idare için herhangibir güncel kaynaktan çalışın .ok kalın olmasına hiç gerek yok, idari teşkilat mahalli idare kısmı için kanunlara dan bakın derim birbirinin aynı zaten.
-
Merhaba arkadaşlar. Hukuk için önerebileceğiniz ders notu arıyorum. Sıfır değilim o yüzden kitaptan çalışmak istemiyorum. Önerebileceğiniz ve ankarada bulabileceğim hoca notu var mı acaba?
-
Arkadaslar muhasebeden Sakir Demirbuga’nin 450sayfalik notunu kullanip, hakkinda yorum yapabilcek birisi var mi? Tavsiye edermisiniz
-
Ben kullandim siddetle tavsiye ederim kardesim ozumseyerek oku anla zaten örnek kurumlarda cikmis sorular var anlatimi da guzell birde youtube da mevzu muhasebe diye bir kanal var hoca kağıt uzerinden 30 dk lik videolar ile aktariyor cok akici ikisiyle git super olur
-
Bence hiç iyi olmadı bayramıda sayarsak nerden baksan 35 -40 gun ders calışılmıyacak. Aç karna ders çalısılmaz, bayramda da ders calisilmaz. Neresi iyi bunun? Mayıs iyiydi bence
-
@torpil bu sene ramazan mayısta başlıyor aynı şey
-
@issiz- Mayis 16 da Ramazan başlıyor Mayıs ayının ilk haftasonu olurdu. İlanlar da Ağustos Eylül gibi gelseydi fena olmazdı
-
Arkadaşlar iktisat özgün soru bankası için tavsiyeniz nedir acaba, Ceteris Paribus, Analiz ve Hysteresıs Kpss İktisat Çalışma Kitabı arasında kaldım. Bunların dışında da tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar. Maliye için Mahmut kalenderoğlu kitabını tavsiye eder misiniz? Ya da önerebileceğiniz başka kitap var mıdır?
-
İktisatın son dörtlüsü için monopol yayınlarından tetrayı mı alsam yoksa ikinci sayfa yayınlarından yasin çobanın yazdığı kitabı mı?
-
@rootofallevil geçen yıl çıkan jones sorusunu hangi kitaplar eklenmiş diye baktım.optimal beşli ve katalakside var,diğerlerinde yok.çıkmış soruları takip etmeden kitap yazıyorlar.optimal beşlininde tr ekonomisi kısmı çöp.ikisinden birini sececeksen tetrayı al derim.