22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
İktisat soru bankası önerebilir misiniz
-
@ilerlemeyedevam be analiz çözüyorum şu an makrodayım mikrosunu 2 kez tekrar ettim açıkçası çok öğretici ve zevkli kısa yollarda gösteriyo zeynel ve yüksel hoca artık sıkıyodu beni sürekli tekrara düşmekten bıkmıştım, analizi tavsiye ederim.
-
@elifasya Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Hayırlı aksamlar.
-
@ilerlemeyedevam rica ederim kolay gelsin
-
Analizin maliye soru bankasını önerir misiniz arkadaşlar optimus ve 4t özgün var elimde.
Hukuk için konsensus sonrası bir öneriniz var mı? -
@0626 analiz maliyeyi kesinlikle tavsiye ederim
-
@mehmetsakin44 hocam cevabınızı şimdi görüyorum, çok teşekkür ederim cevabınız için.
Dediğiniz kanala da baktım gerçekten güzel anlatıyorlar. Çok teşekkür ediyorum -
Arkadaşlar sınavda mükemmel net yaptıran Çeko notunuz var mı acaba kitap mı alsam nottan mı çalışsam bilemedim
-
Arkadaşlar bu alican devlotov’un kaynaklarını öneriyor musunuz? Ben denemelerini çözdüm çok garip garip sorular var. Hocanın kitapları biraz kpss formatından uzak diyorlar ve zorluk olarak da kpssye göre 1 tık daha ağır diyorlar doğru mu?
-
@attila-the-hun Hocam muhasebe için kesinlikle a kadronun kaynaklarını kullanın. Gerisine hiç ama hiç gerek yok.
-
Muhasebe için ben de a kadronun soru bankasını önerebilirim. Kitapçıda inceleme fırsatı buldum gerçekten iyi hazırlanmış.
-
@baumol siz bu kadar öneriyorsunuz die yarın gidip alacağım inşallah️ İnşallah sizin aldığınız verimi alabilrm:) kpss muhasebe netinizi ona mi borclusunuz
-
Arkadaşlar deneme için murat yayınları dışında güzel hangi yayın var tavsiye edebileceğiniz , monopol nasıldır mesela kullanan var mı
-
@maxmin Murat yayınlarının denemesi gereksiz zor olur, benim hoşuma giden kpss ayarında diyebileceğim tek deneme monopolün.
-
@kilici monopolun gecen sene almistim, hic kpss ayari degildi bence. Gereksiz zordu.
Ben de savas diyeyim deneme olarak:) -
Hocalarım alican devletov hakkında yorumu olan yok mu?
-
@1umut Kesinlikle hocam. İmkanı olan Erhan hocadan ders alsın ayrıca.
-
@maxmin Hocam pegem al mutlaka.
-
Themis'in kpss için hafifletilmiş olan kitabı çıkmış sizce alınır mı? Bir de kpss seçim sonrası yapılacak ya anayasa hukuku ile idare ve idari yargının anayasal kısımlarını şimdi çözmek istemiyorum. Acaba yeni değişiklikler işlenmiş midir?
-
@rootofallevil hocam hukukta en kısa metod çözümlü soru bankasından hareket etmek. Çoğu detay bu şekilde öğrenilebiliyor.