Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Mülakata nasıl hazırlanılması hakkında fikri olan var mı ?
-
Analizimizi okuyarak sonuçlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
https://www.tercihiniyap.net/haber/kamu-ihale-kurumu-yazili-sinav-sonuclari-aciklandi
-
@antimülakat, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
Analizimizi okuyarak sonuçlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
https://www.tercihiniyap.net/haber/kamu-ihale-kurumu-yazili-sinav-sonuclari-aciklandi
hayırlı olsun arkadaslar
-
Anlamadığım şu ben direk konu bazında hazırlanıp sorular çıkardım ve sınavda seçenekli olduğu için yazdığım cevaplar direk kitabi kelimelerdir. Yani kem küm etmeden kitapta olanları direk yazdım. Şöyle örneklendirmem gerekirse Hakimin Takdir Yetkisini elimdeki kitap ne diyorsa kelimesi kelimesine yazdım. Sınavdan çıktığımda zaten hoşuma gitmemişti kolay çıkması öyle olunca işte ayırt edici olmuyor. Kısaca yazınız dediği için kısaca cevaplandırıp artı örneklerde verdim ama demekki doğru olanı değilde uzun uzun yazmak gerekirmiş neyse kazananlara başarılar.
-
Ben uzun uzun yazmadim arkadaslar. Acikcasi sinav kolay oldugu icin ve bu kurumda referans etkisi oldugunu duydugum icin, sinavin da kolay oldugunu gorunce sinavi da fazla sallamadim. Kendi kelimelerimle, mantik cercevesinde ve tek cumle olarak tanimlarimi yaptim. Kazanmisim, uzun yazmak cikariminin dogru oldugunu dusunmuyorum. Ben girdigim her sinavda tanimlari tek cumle ile yaparim, bunda da oyle yaptim.
-
@pow3rtech Bazı kurumlar tanımlandırmalarda soruları yazdıkları kitaplara çok bağlı kalıyorlar. Demek oluyor ki bu kurum ona bağlı kalmamış. İnşAllah iş teftişte de böyle olur
-
Demek ki neymiş kolay sınavdan daha çok korkucaksın
-
@maxmin Hocam sen ne yaptın oldu mu ?
-
@baumol yok hocam olmadı malesef kısmet dedik
-
@baumol Ben girdiğim her sınavda kendi cümlelerimi yazdım. Bu gerek tanımlamalarda, gerekse açıklamalarda böyleydi. Bazı durumlarda mecbur kitaptakileri yazmak zorunda kalıyorsunuz ama onları bile kendi dilimle yazmışımdır. Dediğiniz gibi bir durumla hiç bir yerde karşılaşmadım. Bazı sorularda geçerli dediğiniz o durum.
-
Bana kalırsa da sınavın formatı yanlıştı. Bir kere zaten soruların kolay olmasından ziyade formatı yanlış kılan sorular arasında seçim yapma hakkı tanınması. Buraya giren adamlar zaten belirli bir yeterlilik düzeyine ulaşmış. Bu adamlara 5 soru sorup 2'sini cevapla dersen cevaplamama ihtimali yoktur ki. Bana kalırsa sınav çok ama çok yüksek kapatmıştır, yani eminim kazanamayan arkadaşlar 1-2 puanla ve yığılmalar ile kazanamadılar.
-
@pow3rtech Hocam sizin maşallahınız var benim sözüm diğer arkadaşlara Çalışma stilinizle alakalı konuşmuştuk zaten epey faydasını gördüm klasik sınavlar için.
-
@paretowilfredo hocam meslek tanıtımını bekliyoruz
-
Mülakatta alan olarak sadece seçtiğimiz alanlardan mı soru gelecek yani komisyon bunu dikkate alarak mı sorar örneğin ben kamu iktisat Maliye seçtim acaba özel hukuktan ya da muhasebeden de sorarlar mı ?
-
@tazemezun İşi düşünce foruma üye olan üye= Üye gibi üye
-
@baumol Ahaha biraz öyle oldu inkar etmiycem
-
@baumol O yüzden sana cevapta mı yok diyorsunuz
-
@tazemezun Yok Hocam estağfurullah. Kurum hakkında çok fazla bilgim yok. Merkez uzmanlık candır diyorum
-
@gazili, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
@paretowilfredo hocam meslek tanıtımını bekliyoruz
@paretowilfredo evet hocam meslek tanitimi olsa cok iyi olur
-
@magduriibfli Demleniyor dostlar. Gelecek.