Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@antimülakat Mülakat olmasa dediğin doğru da mülakat var iste. 100 alan adama mülakatta 05 bile verilse kimse hesap soramıyor
-
P33 87,5 gelme ihtimali var mi
-
P33 89.85 ile sıralama 263
-
p33 91.53 136. sıra
-
Anlasilan liste p33 ağırlıklı olacak.
-
Son arkadaşın da sıralamasını görünce anlıyoruz ki 90 puanın altında kapatması mümkün görünmüyor. Ki benim puanım 91.4 ben bile bi acaba demeye başladım.
-
@mcreseko valla hocam boza da bilir.
-
@Antimülakat hocam teftiş kurulunda görev almak istediğim için bu ilana başvurmayacağım, tercihim tcdd olacak şimdiden herkese başarılar ve bol şanslar dilerim
-
P33 işi bozuyor, puan anlamındada daha yüksek puanlara daha düşük sıralamaları var
-
@maxmin Sıralama önemli değil kardeşim önemli olan puan
-
@baumol sıralama önemli değil ama önde kaç kişi olduğu önemli. mesela benim 91.8 puanla ilk üçünden birinde 84. yüm, yukarda bir arkadaş yazmış 92.8 le sıralama 75 diye. önümde 158+ kişi var yani. o 1 puanlık yerde kaç kişi var bilemiyoruz
-
@baumol o puan ve üstü ile kaç kişi başvurabiliyor tahmini yapmak açısından dedim hocam , 90 puanla kapaması süpriz olmaz gibi duruyor 160 kişi için
-
@maxmin Valla p33 olduktan sonra daha yüksek de kapatabilir. Bilemiyoruz.
-
@genclerbirlikli valla 91 küsür puanlarla giremezsek zaten helal olsun derim yani. Kaç kişi girmek ister onu da tahmin edemiyoruz ki hiç
-
@impressiveunit ama böyle de şöyle bir şey olmuyor mu? İyi futbolcu olmak yerine, bir anda kendini basketbol potasına basket almaya çalışan birisi olarak buluyorsun.
-
Son alım 14.11.2015
13 kişi 10 katı P67 denTaban puan 87.104
-
@baumol a grubunun her işi gibi burda da belirsizlik bizi buldu
-
P33 92,75030 sıralama 80
diğer puan türlerim ilk 160 içinde değil -
@antimülakat doğru hocam ama biz iş sahibi olanlar (lanet okusak da) var işte elimde ya o kadro ya bekle derken bir grup aşık olmadan evleniyor. Tren kaçmasın dertleri ya da tekrar bilet alacak para/enerji yok. Bence de herkes şöyle bir soluklanıp, ilana başvursak mı dese iyi olur. Aynen katılırım tabi ki size yoksa.
-
Bu kurum üst kurul değil mi ? neden yds istemiyor ?