Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@keymarsh Biri TCDD, diğerleri ne?
-
89,2 yle şansım var mıdır
-
@maxmin bence var hocam p18,p23 ve p28 puanlarının bileşimi aynı.birinden yüksek alan hepsinden yüksek almıştır 1 yada yarım puan oynar.yani aslında 3 değil tek puan türü gibi dusunulebilir.diger puan türü olmasa garanti derdim ama diğerine bağlı.eger diğer puan türünde puanlar genel olarak yüksekse mesela 92 ile adam 200. İşe şansımız yok.benimde puanım 89.2
-
Tcddye başvuranlar eğer bu sınavda yerleri garantiyse başvurularını çekmeleri çok etik olur diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar çakisan sinavlardan istediginize basvurun . Istemediginize bavurduysaniz geri cekin. Diger arkadaşlara yardimci olun. Duyarlı olalım
-
Tccd ye başvuranlar basvurularını geri çekerlerse hak kaybı yaratmamıs olurlar
-
Sınav açıklanınca genelde baz puanımız olan P48den 85 puanı görünce sevinmiştim.Okul ve iş ile beraber yürütüp ilk senemde güzel puan diye düşünüyordum ama öyle bir ortama geldik ki bütün ilanlar ilk 500 kişi arasında dönüyor.88-89 puan altı almak artık tamamen risk.Görünüşe göre bu puanla anca vmy,guy,mhuy gibi birkaç Maliye Bakanlığı kadrosunda iddialı olabileceğiz...
-
90.3 ile sans var ni acaba p33 isi bozar mi
-
P33 işi bozar mı acaba iki puan türünde 84 üçüncüde 86 sıralama var. Tcdd ve çsb ye başvurmuştum bu hafta geri çekicem inş
-
@genclerbirlikli p33 de 90 üstü yapanların sıralaması önemli. Ayrıca p23 ten herkes başvurur mu orası da belli değil.
-
@baumol evet orası öyle. Hem herkes başvurmaz hem de p33 te 76. Kişinin puanı nasıl acaba
-
Dikkat ! Arkadaşlar 23 Aralıkta diğer sınavlara girmeyecek olanlar başvurmasın lütfen , eğer başvurmuşlarsa kurumları arayıp feragat ettiklerini bildirsinler. Birbirimizin hakkını boş yere almayalım . Yazıktır, günahtır.
-
@genclerbirlikli 75.nin puanı 92,8
-
@asımın-nesli bende en fazla 91.8 var. Bu koşullarda da gelir herhalde herkes başvuru yapacak değil ya
-
Bence sorunlardan bir tanesi de sınavların peş peşe geliyor olmasının yanı sıra kimsenin net bir kurum belirleyerek ona yoğunlaşıyor olmaması. Nasıl ki, üniversite tercihimizde daha hazırlık aşamasında tercihlerimizi belirleyerek çalışıyor isek aynısını kurum sınavları içinde yapmalıyız. Uzman olmak isteyen bir kişinin Denetmenlik veya Müfettişlik sınavına giriyor olması sizce de garip değil mi?
-
@antimülakat Bu işsizlik ortamında hangi iş olursa olsun girip başlamayı düşünmekten daha doğal bir şey yok bence
-
@seydialireis çevre ve şehircilik bakanlığı
-
@antimülakat mülakatlarda sadece liyakat olacağını bilsem aklımdaki kurumlara yoğunlaşırım.. ama bu sistemde önümüze gelen sınava başvurmak zorundayız.. sistem bizi bu duruma itiyor maalesef
-
@keymarsh hocam orası öyle elbette ama teftiş ile uzmanlık çok farklı durumlar. Aralarında en ufak bir bağ yok, hadi diyelim uzman olmaya karar verdin o halde dilediğin uzmanlık sınavına gir ama araya teftiş sıkıştırmak bana garip geliyor.
-
@antimülakat 2017 iyi bir korku oluşturdu, eskisi (gerçi 2,5 sene önce GUY ne bilmiyordum) gibi de değil alımlar. Bence zor hala tek yer hedeflemek ama isteğimiz genellikle aynı günde tek yere başvurulması (İktisat'tan bildiğimiz imkansız) en iyi ikinci de bari başvurulan yere önemli bir şey yoksa gidilmesi.