Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Meslek Tanıtımı için buyrun dostlar; https://www.tercihiniyap.net/meslek/kamu-ihale-kurumu-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
-
@paretowilfredo Üstadım öncelikle tekrardan geçmiş olsun. YDS şartı konusunda kurumlar kolaylık sağlıyor mu yoksa gerçekten 2 yıl içinde almak zorunluluğuna bağlı kalıyorlar mı ? BTK da öyle çünkü.
-
@baumol Sağolasın dostum. Eyvallah.
Dostum KİK daha da katı bu konuda. Yeterlik dönemine gelinince alınmasını istiyor puanın. Şayet bir değişiklik yok ise yönetmelik hükmü bu şekilde. Alınmamış ise de 6 aylık bir süre tanıyor.
-
@paretowilfredo Üstad BTK da aynı mı peki bilgin var mı ?
-
@baumol BTK'da merkez uzmanlarındaki gibi 5 senelik toplam süre geçerli dostum. Yani yeterlikten sonra 2 sene daha zaman var.
-
@baumol 3 yıl sonunda alınması mı zorunlu
-
BTK Yönetmeliğinde hüküm aynen şu şekilde;
-
@paretowilfredo Çok sağol üstadım teşekkür ederim:)
-
@paretowilfredo hocam yeterlilik sinavindan itibaren 2 yil dedigine gore meslege basladiktan sonra 3 yil icinde mi almamiz lazim demek oluyor
-
@magduriibfli BTK için söylüyorum dostlar KİK'te eğer başka bir güncelleme gelmemiş ise yönetmeliğe durum tanıtımda yazdığım gibi farklı onu belirteyim tekrar. BTK ve diğer merkez uzmanlıklarda dostum mantık şu; yeterliğe girmek için 3 sene gerekiyor. 3 sene içinde almanız halinde direkt olarak uzman atamanız yapılır. Eğer ki almamışsanız 2 seneniz daha var yeterlikten itibaren. 2 sene içerisinde almanız gerekiyor YDS puanınızı.
-
@paretowilfredo hocam KİK’in muvafakat durumu nasıl acaba bir bilginiz var mı ? Mesela olası bir bakanlık teftiş kuruluna geçmek için.
-
@gazi3 Duymuş olduğum bir sorun yok dostum. Genelde bu tip kurumlar, kurum kültürü oturmuş, idaresi netleşmiş kurumlar aksilik çıkarmaz. Zorluğu daha çok yeni kurulmuş, kendisini ispat saikiyle hareket edenlerce idare edilen kurumlar çıkarıyor malesef.
-
@paretowilfredo Haklısınız hocam. Cevap icin teşekkürler
-
Ya puan açıklamamayı anlarım da kazananlar listesini isim sırasıyla vermek nedir ? Kazanan sırasını neden bilmiyor ?
-
@isildur TCDD de aynısını yaptı. Şimdi yeni moda bu Hocam yersen
-
Notumu öğrenmek için bimerden yazmıştım arkadaşlar. Notu söylememişler ancak yetmiş barajını geçtiğimi fakat dört katı olan mülakat sıralamasına giremediğim belirtilmiş. Bu na da şükür
Sonraki yıllarda sınava girecek arkadaşlar için yazmak istedim. A4 ten büyük sınav kağıtları vardı hep kısaca açıklayınız ya da sıralayınız şeklindeydi sorular bende öyle yaptım sadece ön sayfalar doldu baya erken çıkmıştım sınavdan. Tavsiyem soru konusuyla ilgili ne biliyorsanız yazın Uzun yazan arkadaşlar daha yüksek not aldı anlaşılan . Ben sadece ceza ile ilgili soruyu yanlış yaptığımı düşünüyorum diğerlerinden baya emindim.
-
Yarın mülakata gireceklere başarılar.
-
Mülakata giren arkadaşlar ortamla ilgili bilgi verirlerse cok iyi olur. Şimdiden basarılar herkese
-
@paretooptimal öyle bir hakları yok daha önce dışişlerine yazdım ben dilekçe vermeyiz vs dediler ısrar edince notu söyledir bilgi edinme kapsamında tekrar yazıp kağıdın kopyasını istedim bu defa gelip inceleyebilirsiniz randevu verelim diyip yırttılar ancak notunuzu söylemek zorundalar.
-
@paretooptimal. @burcuburcu Aynı şekilde bana da söylemediler. Bilgi edinme Degr kuruluna basvuruluyormus itiraz için. Ona basvurym dedim o da sadece yazılı dilekçe istiyor. Uğraşmak gerekir