Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@bahad4r birçok puan türü var hocam çok zor 93-94 diye tahmin ediyorum
-
@paretooptimal hocam 2 puan türü var diyebiliriz. Çünkü 3 ünün(p18 p23 p28) içeriği hemen hemen aynı, %5 gibi komik oranlar oynuyor. Hatta benim sıralamalar bile 84 84 86 o 3 puan türünde
-
@paretooptimal dört puan türünün üçü birbirine çok yakın hocam, 2 puan türü var diye düşünebiliriz. O kadar yüksek kapatacağını düşünmüyorum, tahminim 90.
-
P33 işi bozar düz 90 bekliyorum bende
-
@genclerbirlikli kopya çekmiş gibi olmuşum
-
@genclerbirlikli hepsinin aynı kişiler olduğu tahminiyle yaklaşık ilk 700 diyebiliriz onlardan da 160 kişi çağrılacak o kadar fire çıkmaz diye düşünüyorum ama keşke çıksa 93 le kesin gelir diyordum ama artık bilemiyorum :))
-
@dumbass hemen hemen aynı anda yazdık hocam
-
@paretooptimal o kadar olmaz 93 e kesin gelir. Benim p18 91.8 sıralama 84, p33 ü 92.7 gibi bi şey olan arkadaş 75 ti. Yani 92 civarinda kapatabilir en fazla, ki herkes başvuracak değil yine fire olur 90-91 le kapatır. 36 kişi çağıran epdk bile 93 le kapattı
-
@genclerbirlikli inşallah hocam mutlu oldum şimdi sağolasın
-
88 altına düşmesi zor bence de 90 gibi kapatır
-
Tahminim 87-88 arası
-
Bu sinav 90 ustu kapatirsa kpss defterini kapatip ozele yonelcem
-
@bahad4r o kadar kolay mı o iş ya ben 4 yıldır yapamıyorum o dediğini:)
-
@kazm 90 üstü kapatmasindan daha kolay
-
Liste ne zaman yayınlanacak arkadaşlar kuruma soran oldu mu bu hafta açıklansa iyi olur
-
Liste yayınlanmış arkadaşlar hukuk 88.04 iibf/sbf 88.77 ike kapatmış hayırlı olsun gireceklere
-
@genclerbirlikli 8 kişi için 160 kişi:D hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@baumol kpss gerçeği %5 girecek %95 yola devam
-
@genclerbirlikli hayret beklediğimden düşük kapattı belki şu noter mevzu diretmesi etkili olmuştur , sınav kurumun içinde mi yapılıyor ulaşım nasıl sağlanabilir her türlü yardıma açığım
-
Sevgili Bahar Güçlü, son anda sınava başvurmaktan vazgeçtim, yoksa son gün gidip evrakları teslim ediyordum. Benim yerime sen girmiş oldun Senden beklentim çok, muhakkak bu sınavı kazanmalısın Mülakata girenler listesinde adını görmek istiyorum
Beni bul yiğidim