Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@shady1 strateji açığa çıktı
-
@genclerbirlikli sen hangisini seciyosun hocam
-
@shady1 ben kike başvurduğum gün çsbden başvuruyu çektim iyi ki çekmişim yerime başka biri girdi listeye en azından
-
İnşallah kimse boş yere noter parası vermemiştir ve inşallah üni onaylı asli gibidir olmaz, e devlet olmaz diyenler art niyetli değildir.
E devlet çıktısını gturdüm ve hiçbişi söylemediler.
Ayrıca son gün itibariyle 258. Kişiydim. Başvurular çok değil sanırım -
@buhara puan olarak bir bilgi sahibi oldunuz mu ?
-
@baumol Onu bilmiyorum
-
@buhara posta ile gelenler hariç hocam o sıra.
-
Bunun listesi ne zamam belli oluyomus arkadaslar ? ilanda yazmiyo merak ettim
-
Postası hala kargoda olan var mı ?
-
@erkan hayır hariç değil.. İmza atttgim yerde usttekilerin imza yerinde posta yazıyordu. Hepsi dahil yani
-
Arkadaşlar biraz önce aradım.evrak teslimi bugün son günü. Ancak listelerin açıklanması bir hafta sonrası veya diğer hafta adına dedi görevli kişi . Çok geç geldi bana bilemiyorum . Puanımda sınırda. Kurumdan bilgi alan filan yok mudur ? Kacla kapatır acaba ?
-
@buhara evet posta da dahil, yalnız şöyle Hocam 2 kişi ilgileniyor ya ayrı masalarda iki tane liste var biz iki kişi gittik başvuruya birimiz biyere birimiz diğer yere imza attık dün 245 şer idi listeler yani 500dü dün.
-
@yldzkrc o ayrıntıyı bilmiyorum, doğrudur hocam.
-
@buhara ben sorduğumda dahil değil dedi. Ya da ben yanlış anladım bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun .
-
puan öngörüsü olan var mı arkadaşlar?
-
@baumol benim vardı hocam yetiştiremeyecekler diye ödüm koptu iki gündür bekliyordu orada. Üç buçuk gibi gitmiş şükür.
-
@paretooptimal Benimki de o saatlerde gitmiş hocam. Ortalığı birbirine kattım valla
-
@baumol aynen şube telefonu açmıyor diye şikayet bile ettim :))
-
Hocam ne zaman belli olacak arayan var mı acaba kurumu
-
@bulut_xw 87-88 civari diye tahmin ediyorum