T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
anladım duyum ve rivayet yani
-
@hydr Daha net bilgiler bulursan bana da haber edersin
-
Sağlık ve adli sicil için yazılı beyan isteniyor mülakattan önce sağlık ocağından mı alıncak kendimiz mi beyan ediyoruz arkadaşlar
-
@birmagdur guy'da da istenmişti yazılı beyan yetmişti.
-
@birmagdur @ff hocam nerde yaziyo ben goremedim
-
@magduriibfli hocam ilanda yazıyor
-
arkadaşlar ne zamana kadar istenilen belgeleri göndereceğiz
-
@hadinbahım hocam teftis kuruluyla konustum simdi. Telefondaki hanimefendi birkac kisinin daha aradigini ve kendisinin de emin olmadigini soyledi. Biraz bekleyin baskana sorayim dedi. Başkan herhangi bir belge istemediklerini soylemis. Yani belirtilen yer ve saatte direk mülakata gidecegiz. Belge falan yokmus
-
@magduriibfli hocam ilanda yazıyo ama çok garipler
-
@birmagdur o konuda haklisiniz bende öyle söyledim ama yok dedi. Yarin sizde bi arayin teyit icin isterseniz. Dahili numarayi yazmistim masamin ustunde duruyor. Eve gidince atarim size ararsiniz olmazsa.
-
@magduriibfli eyvallah hocam
-
@magduriibfli numarayı verirseniz sabahtan bnde arayımemin olalım hocam
-
@birmagdur kardesim kusura bakma biraz gec oldu. Dahili numara 71412
-
Mülakat için nerelere çalışıyosunuz ?
-
Arkadaşlar mülakat sonuçlarının açıklanması uzun sürebilir. Daha önceki TCDD alımlarında uzun sürdüğünü hatırlatayım.
-
@ttm07 çalışacak derman mı bıraktılar hocam
-
@antimülakat Mesela ne kadar uzun hocam?
-
@ligarba detaylara çok girmek istemiyorum ama sürecin uzun olacağını tahmin ediyorum hocam.
-
@Antimülakat son süreçlerden dolayı sınavlar genel itibariyle geç açıklanıyor galiba .
-
@antimülakat hocam detayları biraz açar mısınız? Nedir durumu?