T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
özgeçmişi ve referansları ayrı bi kağıda kendimiz yazıyoruz heralde?
-
@erdemsrc ben öyle yaptım
-
Dha 3 hafta olmasına rağmen basvuru sayısı 90i geçmiş. İmza atarken puanlara baktım 88 altına düşme ihtimali yok
-
Telefonlara bakmıyor kimse. E-devlet mezun belgesi iş görür mü acaba ??
-
@baumol ben geçen hafta aradım fotokopi mezuniyet belgesi olur mu dedim olur dediler bilginiz olsun ama e devleti sormadim
-
@ltfye fotokopiden kasit nedir ? Asli gibidir onayli mi onaysiz mi
-
@brzezinski üniversite onaylı fotokopi olur mü dedim evet dediler
-
Bişey sorcam başvuru formunda en alt kisimda P48 puanı ve aday no var ama üstünde bu kısım tcdd tarafından doldurulcaktr yazıyo şimdi puanımzi biz yazmicaz öyle dimi
-
@ltfye evet orda görevli abla var o yazıyo
-
@ltfye tesekkurler . aynen onlar dolduracak siz değil
-
Aradim da onaysiz fotokopinin yaninda dogrulama kodu gonderilirse kabul edilir dendi bu diploma dogrulama kodu e devletteki belgedeki barkod olmuyor mu ?
-
Arkadaşlar aradım şimdi. Kodu üstünde olan e devlet mezun belgesini kabul ediyorlar. Boşuna notere para vermeyin.
-
basvuru sonuçları ne zaman acıklanacak bılen var mı arkadaşlar ?
-
@sacred123 27 Aralık
-
@genclerbirlikli tesekkur ederım reis
-
Geçerlilik süresi dolmamış KPSS Sonuç Belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısının
kurumca onaylı örneği dedigi ais osymden cikardigimiz sonuc belgesini osym burolarindan onaylatmak mi gerekiyor? Bu konuda bilgisi olan var mi arkadaslar -
@mostramozic ais ösymden alınan çıktı hocam
-
@ff tamamdir hocam sag olun
-
hafta sonu belge teslim alırlar mı? yoksa mesai saatleri içinde mi vermek gerek cahilliğimi affedin lütfen:) birde elle yazılmış özgeçmiş isteniyor bunu sıradan bir a4 e yazıp mu vericez bi yerden amblemli kağıt filan mı alıcaz ? yardım lütfen
-
@kazm sıradan bi kağıda yazıp veriyosunuz.