T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@seydialireis mesela nasıl soru sordular ?
-
@ttm07 Gerçekten yazmaya değer zorlukta değildi. Mesela "TTK'da düzenlenen şirketler hangileridir?"
-
@seydialireis eyvallah kardeşim hayırlısı olsun inşallah
-
@ttm07 Amin, kardeşim.
-
@seydialireis hocam giderken bi şey götürüyo muyuz?Yoksa sadece kimlik yeterli mi?
-
@erdemsrc Kimlik yeterli.
-
Neler sorulduğu kısmını sormak istemiyorum ama komisyonun tavrı nasıldı arkadaşlar?
-
@seydialireis gördüğüm ilk mülakat olcak hocam inşallh son olur nasıldı sorular
-
@seydialireis hocam sagolun biri yazdı sonunda
-
@brzezinski neyyy, mülakat esnasında çay mı söylüyorlar, vay arkadaş:) ilk defa duyduğum birşey, ben çay sevmem ki, al başına belayı:)
-
arkadaşlar kurumla alakalı nerelere bakmamız gerekiyo kanun falan ?
-
@ttm07 kuruluş kanunu var ama sorarlar mı ki
-
Bugün kaç kişi gelmedi arkadaşlar
-
@birmagdur bilemedim ki . bugün giren arkadaşlar var mı ne sordular acaba ?
-
Bolca soru soruyolar arkadaşlar. Cv'de yazdıklarımızdan 4 alan dersine, genel kültürden hobilere kadar.. 30 soru felan sormuşlardır bana. Mülakata gelmeyen kaç kişi vardı bilmiyorum
-
@ff mesela ne sordular hocam ? Kaç dk sürdü
-
@ttm07 cv'ye yazdiklarimla ilgili 8-9 soru sordular birbiriyle bağlantılı. Medeni'de dernek vakıf, tapu sicili, hakimin hukuk yaratması, idarede decentralizasyon ve bununla ilgili 4 5 bağlantılı soru, büyüme-kalkınma farkı, 3-4 tane de hiç duymadığım soru sordular. Benim olmaz muhtemelen, sizlere başarılar
-
@ff hayırlısı olsun hocam
-
@ttm07 hocam bölüm bazlı soru oluyomu işletmeci yada kamuculara özgü
-
@birmagdur ben kamu mezunu değilim. Anladığım kadarıyla medeni ve idare herkese soruluyo.