T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
Siyasi parti nedir ? Fonksiyonları ?
Hasıla max. Kar max. ne demek ?
Peçeleme ne demek ?
Hukuki tağhir ?
Normatif iktisat pozitif iktisat ? olması gereken hangisi? Ve bi kaç kamu sorusu -
Kişilerin eşyalarına el koyma
Organ davası
kanun yorumlama sekilleri
Oligopol modelleri
Gizli enflasyon
Kik idt
Monetezizasyon
Sıkıyönetim ohal ayrımı
Bnlara baglı sorular ve hiç cvplayamadığım kamu soruları -
Valla sorulari iyi hatirliyosunuz. Ben kendini tanitirmisin? Sorusundan baskasini hatirlayamiyorum. Bide sorulardan bitanesinin icinde hegel geciyodu. O kadar yakalayabildim
-
@magduriibfli kamu sorularını bnde hatrlamıyorum sanırım sabır ölçtüler
-
-
Ne zaman açıklanabileceğini soran oldumu arkadaşlar ?
-
@hadinbahım evet bizi karşılayan müfettiş yardımcılarına sorduk fakat kendilerinin de bilmediğini ilk defa alıma cıkıldığı için bir tahminlerinin de olmadığını söylediler
-
arkadaşlar sabah ev ziyaretime geldiler başka evine gelinen oldu mu?
-
@erdemsrc sabah sabah ziyarete mi gelinir
-
@erdemsrc tcdd taşımacılık dimi tcdd degil
-
@birmagdur tasımacılık hocam
-
@erdemsrc hadi hayırlısı olsun hocam hangi şehirdesiniz
-
@birmagdur ankara hocam
-
Eee ben başvururkenki ikametgahımda bulunmuyorum artık? Şehir değiştirdim
-
@erdemsrc dostum sohbet muhabbet mi edildi sadece. Kazananlardan olduğunuz söylendi mi ve kaç kişi gelip ne kadar kaldılar acaba?
-
@işsiz1 sohbet havasında geçti alan sorusu filan sormadılar.Kazanma konusunu yanlış anlarlar diye sormadım
-
@erdemsrc tamamdır teşekkür ederim.
-
Mulakata giren herkese mi ev ziyareti yapıyorlar yoksa kazanma ihtimali olanlar arasından seçim yapmak için mi anlamadım ?
-
@wincheaster büyük ihtimal herkese yapmıyorlar. Bazı durumlarda ev ziyareti gerekli gorulebiliyor sanırım.
-
@hadinbahım bana şuana kadar ev ziyareti yapılmadı.herkese ev ziyareti yapilmayip bazı kişilere yapılıyorsa zannımca kazanma ihtimali olanlar arasından elemek için yapıyorlardır öyleyse ben enseyi karartabilirim.