T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@wincheaster hayırlısı neyse o olsun. Ne kadar yorumlasakta tahminden öteye gidemeyiz. Buna takilmamalıyız
-
Suana kadar tek bir kisiye gidilmis galiba. Var mi baska ev ziyareti yapilan ?
-
@erdemsrc hocam mülakat sıralamanız kaçtı acaba önlerden mi girdiniz onu söylerseniz en azindan siraya gore yapip yapmadiklarini cikarabiliriz
-
@hasanemin ayın 20 sinde öğleden sonra girdim sıralamamı hatırlamıyorum
-
@erdemsrc anladım hocam benim 20 si sabahtandı muhtemelen bizim olmadı . Hakkınızda hayırlısı olsun
-
TCDD sonuçları açıkladı. Taşımacılık da yakındır. Yazılı sınavı 3. ya da 4. sırada kazanmıştım ama nasip olmadı. Belki taşımacılık nasipte vardır. Hayırlısı.
-
@hadinbahım yalan söylemiş olmayım yanlış oldu.ilk gün 2 kişi mülakata gelmemişti TCDD yi 4. Sırada kazanmış oluyordum
-
@hadinbahım 1. yada sonuncu olmanız hiç önemli değil.Referansı olmayanlar boşuna yırtınıyor.Hele tcdd gibi yerde emin olun torpilin alası dönüyordur.
-
@erdemsrc çok sağol hocam. Çok stratejik bir bilgi verdin biz adaylara
-
@xxxkara boşuna giriyoruz o zaman bu mülakatlara.
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
Başka ev ziyareti olan oldumu ?
-
Vallahi artık gücüm tükendi Rabbim hayırlısıyla hak edene nasip etsin. Nasıl bir duygu yaşicaz kazanınca coook merak ediyorum. Ne güzel olur yav
-
@wincheaster referanssız giren bir nevi boşuna kardeşim.Yüzde 10 20 lik şansımız varsa almazlar bizi.Daha denk gelmedim.
-
sınava girmeden önce adamını ayarlayın sonra boşuna çalışıp ve en sonun da hayal kırıklıgı yaşamayın derim herkese
-
Bu ev ziyareti neye ve kime göre oluyormuş arkadaşlar?
-
@lordoğlu sizede ev ziyareti yapıldı mı hocam ?
-
Hayır hocam, yapılmadi
-
@lordoğlu yapılanlar da aydınlatmıyor bizi
-
Ev ziyaretine gelen arkadaş aydınlatsa bizi.. tcdd’den mi geldiler yoksa emniyetten mi?