T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@ff anladım hocam saglun
-
@birmagdur ben maliye mezunuyum bi tane soru geldi.Kamu yönetimi ve hukuk agırlıktaydı
-
@erdemsrc bölümle alakalı soru geldi mi hocam ?
-
@erdemsrc kamudan ne soruluyo hocam ne geldi partilerli ilgili falan mı
-
Arkadaşlar öğleden sonraki grup için saat 13.30 başlıyorlar mı? Yoksa sarkma oluyor mu?
-
@sosyalikilik tam vaktinde başlanır. Arkadaşlar gelmeyen sayısını her gun belirtirseniz iyi olur. Kazanma oranını hesaplayalim. İlk gün toplam 2 kişi gelmemisti
-
Bugün giren yok mu ?
-
Buralar pek sessiz yaaa. Ortam nasıl arkadaşlar
-
@hadinbahım teşekkürler. Benimki yarın. Yarınki durumu haberdar ederim.
-
@sosyalikilik benimde yarın
-
@ttm07 benimki öğleden sonra. sizinki ne zaman hocam?
-
@sosyalikilik öğle sonu benimde
-
@ttm07 hakkımızda hayırlısı. Bakalım ne soracaklar
-
Merhaba arkadaşlar bugün girdm mülkata yaklaşk yarm saat sürüyor ancak kamu yönetmi sruları agırlkta oluyor bakmanzda fayda var yarn girnler blki bir gözatabilirler
-
Arkadaşlar bugün girdim mülakata beni bayağı zorladılar maliye bölümü mezunuyum maliyeden sadece temel günahı sordular. Bugün öğleden sonra herkes geldi bugüne kadar 11 kişi gelmemiş mülakata.
-
@swezy1919 benide baya zorladılar hakkımzda hayırlsı olsun
-
@birmagdur valla hocam bana sağlı sollu giristiler. Kamu yonetimi ne alakaysa, paso ordan sordular. Ben bilmiyorum dedikce inat edip sordular. Bende gayet sakin bi sekilde hepsine bilmiyorum dedim
-
Aynı durum bnde de yaşandı kamu yönetmi okdar agırlıklı sorcan madem p48le degl o puan türüyle ilan açsalarmş keşke
-
Kamu yönetimi mezunuyum daha önceden duymadığım kavramları öğrendim sayelerinde
-
Sgk teftis icin basvurusunu cekmeyenler.. Hala vaktiniz var. Baskan aciklama yapti. Telefonlara sarilin. Altta kalanlar icin Umut olun.