T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@steward yooo
-
Arkadaşlar mülakatla ilgli bilgisi olan varmı önceki seneler süreç nası işlemiş neler sorulmuş?
-
@keynesinabv çagirmis mi tarim kredi gezmişi
-
@lostman bilgilendirmeniz için çok teşekkürederim . Bu kurum da diğer müfettişlikler gibi bayan almama gbi bi durum var mıdır? Çalışan bayan müfettiş var mı hocam
-
@brzezinski Yok hacı. Herkes başlamış orda göreve.
-
@birmagdur hocam bu sefer düşünüyorlarmış galiba
-
@slutskyy bayan almayı mı
-
@birmagdur Aynen Hocam. Teftişin gülü olacaksınız
-
@slutskyy umarım hocam tarım krediyede almıyolar diye başvurmamştım gerçekten almıyolarmış burda bu sıkıntı olmazsa güzel
-
@Slutskyy dayı sen sgk ya geç
-
@brzezinski ahahah Hacı ben de kazandım burayı ayıp oluyor ama
-
@brzezinski asildeydi ama gitmemiştir.
-
@Slutskyy eyvallah birader takiliyorum kardeşim
-
@keynesinabv yok kardeşim yedekti dogancan
-
haydi bir umut daha dostlar
-
Bayan müfettiş yok hocam. TCDD de ve Taşımacılıkta da yok. İş gereği galiba. @Slutskyy bu bilgiye nasıl ulaştınız acaba? Bu arada sınavı geçmeyi başaramayanları da ayrıca tebrik etmek lazım
-
@hydr bence sınava gelen herkes geçti barajı. Gelmeyen 13 kişi var diye bakabiliriz
-
kolay mıydı dostlar sınav epey kazanan olmuş. Bu arada maaş ve prestij açısından da güzel bir meslek olduğunu belirteyim. Özellikle mühendis olanların girmek istediği TCDD için müfettiş olmak hatırı sayılır bir kariyer diyebiliriz.
-
@antimülakat 89+ alan insanların rahatlıkla yapacağı sorulardı. Hatta çoğu soruyu, çıkmış soruları biraz değiştirip sormuşlardı
-
@hydr Hocam müfettişlerden biri galiba komisyonda Bayan müfettiş almak için elimizden geleni yapıcaz demiş. Ben ona dayanarak söyledim.