T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
Arkadaslar astiden sinav yerine nasil ulasabilirim acaba ?
-
@lethe ankaray a binip anadolu veya maltepe duraklarından birinde inip 10 dakika yürüyün.
-
@genclerbirlikli sagolun hocam
-
@lethe ne demek hocam başarılar
-
Çok kolay bir sınav bence
-
@karl-marx daha dur ilk oturumdan ciktik
-
Arkadaşlar hukuk sorularını hatırlayan varsa yazabilirmi
-
Adı şirket borçlar kanununda degilmiydi
-
sınav bitti hadinbahım(:P) dökülün soruları
-
@kazm önce sen dökül hadinbahım
-
@hadinbahım :))) ben az bir farkla giremedim dostum sınava o yüzden sizden bekliyorum nasıldı durumlar
-
sınav genel itibariyle kolaydı muhasebede bazı kilit sorular vardı ama ben sınava girenlerın en az yarısının mülakata kalacağını düşünüyorum
-
@hadinbahım evet
-
Muhasebe dışında kolaydı sınav. Muhasebede de bu puani alanlarin %70-80i geçmiştir baraji. Ben 50 kişi felan gecer diye bekliyorum sinavı. 10 15 kişi gelmemişti zaten sinava
-
Ben girenlerin büyük bir çoğunluğunun sınavı geçeceğini düşünmekteyim. Kurum sınavlarının kpss'den kolay olmasına bir türlü anlam veremiyorum. 88 puanın üstünde alan adaylara bu şekilde soru sormanın mantığı yok.
-
Şampiyonlar ligi denilebilir
-
En azindan baraj konulabilirdi boyle olunca insan mulakata kaldigina bile sevinemiyor.
-
@mostramozic Hocam kurumlar vergisi mükellefi olmayanı soruyordu o soruya ne yanıt verdiniz acaba ?
-
@slutskyy dernek ve vakif dedim
-
@slutskyy dernek ve vakiflar hocam