T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam bu kadro 657 ye tabi mi? Anonim sirket falan diyo ya karisti biraz. Bir de 3600 mu ?
-
@isimsiz evet hocam 657'ye tabi olarak, 3600 ek gösterge sahip müfettiş kadrosu. Ek gelir söz konusu mudur bilemiyorum ama 4.400 TL civarında bir maaşla başlangıç yaparsınız.
-
@antimülakat turne süreleri hakkında bilginiz var mı hocam? @paretowilfredo
-
Meslekte bulunan dostlarimizdan aldigimiz bilgilerden kisa bilgilendirme yapayim dostlar.
@antimülakat kardesim kucuk bir duzeltme yapayim personel kit kanununa tabi ama ozluk imkan dmk mufettisten farkli degil. O yonden dezavantajlari yok.
@ff tcdd den cok farkli degil dostum. Uzun turneler yok ama kisa ve orta uzunlukta sık sık turneler soz konusu. Bir donem bos gecebilirken bir donem turnede pes pese gecebiliyor.
Genel olarak meslekte olanlar memnun rahat olduklarini soyluyorlar.
-
@paretowilfredo kaç gün sürüyormuş peki turneler
-
@genclerbirlikli bir standardi.yokmus dostum. 1 hafta da olabiliyormus zaman zaman 1 ay da.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkürler
-
@paretowilfredo maaş olarak 657 den fazla değil mi hocam burada
-
@brzezinski tam meblag sormadim dostum usul geregi ama hemen hemen ayni dendi.
-
Merhaba arkadaşlar tcdd taşımacılık müfettişlik yardımcılığı sınavını şimdi aradım 89.19 gibi bir puanla kapattığını söylediler.Şayet böyle kapatması durumunda 1 veya 2 kişi ile sınava katılamamış olacağım.Benim gibi sınırda olan arkadaşlar adına hemde kendime adıma sizlerden rica ediyorum.Sınava gelemiyecek olan gelmiyecek olan rekabet kurumunu kazanıpta girmeyecek olan puanı yüksek olan arkadaşlara sesleniyorum.Lütfen başvurularınız çekin.Bizlere yardımcı olun.Şimdeden duyarlı,dürüst olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Tcdd taşımacılık telefon numarası:0312 309 05 15 / dahili no 71242 veya 71412 -
yine bir sürü adam girmeyecek sınava
-
Basvuruya geldi mi doluşuyosunuz, sinava geldi mi kaçişıyosunuz.
-
Sınava basvurdum ama 1 günü tamamen yediği ve müfettişlik istemediğim için bugün girmemeye karar verdim, küfür yememek için aradım geri çektim basvuruyu başarılar gireceklere
-
@genclerbirlikli Çok teşekkür ederiz
-
@genclerbirlikli kyk teftiş,gsb denetçilik,spor teftiş sınavlarında ne işin vardı kardeş madem müfettişlik istemiyodun? Canım girmek istemiyo veya beklediğim hazine ilanı geldi desene. Sizi gidi yalan konuşup doğru yaşamaktan bahsedenler sizi.Yakalandınız gülümseyin!
-
@orhangencebay evet aylar sonra sınav gelmiş geride 2016 gibi bir sene bırakmışken sınavlara başvurmamak lüks olurdu. Onlardan da mülakata kalacağım ve hazine geldiği için bu sınava girmeyeceğim, girmeyeceğim için de sana hesap vermeme gerek yok bence. Hadi işine bak.
-
@genclerbirlikli Müfettişlik istemiyomuşmuşmuş :):):):) başvurumu çektimmimişmiş :):)
-
Beyler tartışmayı başlıkta sürdürmeyin. Özelden devam edebilirsiniz ancak burayı ikili atışmalara maruz bırakmamanızı rica ediyorum.
-
@paretowilfredo yok hocam ne muhatap alacam şunu ya beğenip geçtim isteği oydu istediği oldu.