T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
-
Sonuçlar bugün açıklancak dimi gerçi 89 la kapatıyo diye söyleyen olmuştu inslh düşer
-
@ltfye başvurusunu çekenler olabilir. 87 88 puanınız varsa ihtimal dahilinde
-
@ff malesef birz daha düşük puanım
-
89.18 ile kapattı arkadaşlar
-
Bi tek genclerbirlikli cekti heralde başvuruyu
-
@ff pardon 3 kişi çekmiş başvurusunu
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesini nereden alacagız
-
@wilfried, içinde söyledi: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
Arkadaşlar sınav giriş belgesini nereden alacagız
İlanı okuyalım
-
@wilfried Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste ile yazılı sınava ilişkin kurallar 27.12.2017 tarihinde, Şirketimiz resmi web sitesinde (www.tcddtasimacilik.gov.tr) ilan edilecek, bunun dışında adaylara herhangi bir bildirim yapılmayacaktır. Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar, adlarına düzenlenmiş Sınav Giriş Belgelerini TCDD Taşımacılık A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığından 05.01.2018 tarihi mesai bitimine (17.30) kadar şahsen müracaat ederek imza karşılığında teslim alabileceklerdir. Sınav Giriş Belgelerini belirtilen tarihe kadar teslim almayan adaylar yazılı sınav saatinden 30 dakika önce sınav salonu girişinden Sınav Giriş Belgelerini temin edebilirler.
-
@iyilerindostu yazmayayim diyorum ama senin yaptigin ayip artik. Rekabete atanmadin mi hala ilan pesinde kosuyosun tcdd ye girmeyecegin bariz belli neden basvurunu cekmiyorsun? Sen ve denin gibiler yuzunden insanlar sinava giremiyor. Bu kadar bencil olmakla neyi amacliyorsun ?
-
@buhara, içinde söyledi: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
Dha 3 hafta olmasına rağmen basvuru sayısı 90i geçmiş. İmza atarken puanlara baktım 88 altına düşme ihtimali yok
İnşallah boşuna vakit/para harcayan olmamıştır. Çok belliydi yüksek olacağı
-
tc kimlik numarası yanlış olan varmı
-
@shady1 dostum ben de yazmayayım yazmayayım diyorum ama sen yazdın ben söyleyeyim rekabet kurumunda mülakata kalmıştım olmadı listeden biliyorum asil olarak atanmalarina rağmen bu listede yer alan 2 kişi var.bakan zaten görür isimleri (ki biri çok yüksek ihtimalle yazdığın arkadaş ) Gerçi arkadaslarin hedefi mufettislik ise diyeceğim hiçbir şey yok ;Ancak değilse gerçekten yaptıkları büyük duyarsizlik
-
Rekabet ve kgk listesinde olan 3 4 kişi çarptı gözüme, detaylı baksam eminim bu sayı daha da artar. Yazık cidden çok yazık,bu insanlar neden böyle duyarsız ve umursamaz.
-
Uzun süredir forumu takip ediyorum maalesef yüksek puan aldığımı zannederken burada da sıra gelmedi şaşırtıcı şekilde. Başka yerleri kazanmasına rağmen başvurusunu çekmeyenler yüzünden belki de
-
Atkadaslar giris belgeleri yayinlandi mi yoksa ben mi bulamadim ?
-
@magduriibfli hocam giriş belgeleri ya elden alınacak ya da sınavdan yarım saat önce sınav giriş yerindeki yetkililerden alınacak . Yani öyle yazıyordu..
-
@nilayfb bende diyorum sinav gunu geldi belgeler hala yok ortada. Tamam hocam tesekkur ederim
-
Evet arkadaşlar isteyen elden gidip alabilir yada sınav günü alabiliyormuşuz