T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
Herhangi bir kurumda çalışmayıp kazanan var mı?
-
Evrakları teslim edenler var mı
-
@a-schumpeter evet herkes bir an önce teslim ederse işlemler hızlanır arkadaşlar.
-
Arkadaşlar sağlık kurulu raporunu nerden nasıl aldınız yardımcı olur musunuz çok uzun sürüyor mu, uğraştırıyorlar mı
-
@genclerbirlikli küçük hastaneleri tercih etmelisin. Ben rüzgarlıdaki ulus hastanesinden aldım hemen hemen tüm poloklnikler aynı binanın içinde 11e kadar tüm muayneler bitti 1.30dan sonra kan sonucu alıp teslim ediyosun. Pazt. Gidersen salı alırsın salı ve çarş. Gidersen perşembe alırsın.
-
Arkadaşlar göreve cagirilma zamanı hakkında bilgi alan varmı ?
-
Her sınavda olduğu gibi burada da güvenlik soruşturması işlemleri devam ediyor. Bu sürenin sonunda çağrılma olayı olur.
-
@hydr evet onu biliyorum. Kurumdan bilgi alan olmuş olabilir diye dusundum
-
Arkadaşlar kurumu arayıp soran var mı hiç
-
@a-schumpeter unutulduk ..
-
@ttm07 dostum yarın arayıp sorsan güzel olur bence
-
@a-schumpeter kardeşim dakikam yok
-
Kurumdan bilgi alan oldu mu arkadaşlar
-
@a-schumpeter hocam bugün 3 gibi konuştum herkesin bitti bir sen kaldın dediler. Aynı anda başlatcaklar sanırım. Benim ikamet Ankara olduğu için uzun sürmüş olabilir dendi. Yakında haber gelebilir.
-
@exclusive1 bu haftada ses çıkmaz o zaman
-
@a-schumpeter 1 2 hafta içinde sonıçlanır diye tahmin ediyorum.
-
@a-schumpeter biz daha cok bekleriz cook ..
-
@ttm07 bu hafta açıklamazlarsa ben feragat edeceğim, yeter be kardeşim neyi bekliyolar ki
-
@walras12 inşallah kardeşim bu hafta açıklanır cok bekledik ..
-
@walras12 kardeşim feragat ettin mi ?