2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@sukut_u-hayal Grupta ilk girişinde gruba sesleniş konuşması oldu dileyen arkadaş grubu kuran bu arkadaşa veya bana mesaj atarak içeriği mesaj olarak atmasını isteyebilir. Bunu okumuş olarak grupta bulunmanın yararı olacağını düşünüyorum.
-
Bütün arkadaşlar grupta olurlarsa çok iyi olur
-
@tibeout hocam size zahmet buraya kopyalayın, geç girdim ben gruba göremedim
-
Whatsapp grubunda gerçekten başkan mi var?
-
Arkadaşlar sayın başkan grupta kendilerini rahatsız etmeden gelişmeleri birinci ağızdan takip etmek temel amacımızdır... gruba mesaj yazılacaksa mesajın sonuna isim ve soyismimşzi yazalım (başkanın isteğidir)
-
@tibeout yazabilir misiniz
-
Arkadaşlar gönderilecek belgeleri sgk sayfasında bulamadım.Bulabilen varsa link atabilir mi?
-
@erdemsrc mülakat listesinin ekinde var.ayriyeten sayfada bende bulamadim
-
@tibeout baskanin konusmasini rica etsem iletebilir misiniz. Ben şuan gruba dahil oldum.
-
@sukut_u-hayal baskanin konusmasini bize de aktarabilir misiniz. Rica etsem
-
@eylülll Arkadaşlar, şu an bu gruba katıldım. Lakin bu ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Kısa bir süre sonra gruptan ayrılabilirim. Mustafa Apaydın.
Mülakata girecek olan her aday arkadaşımız bu grupta mı bilmiyorum. Ancak, hepinize aynı anda hitap etme imkanı bulmuşken söylemek istediğim birkaç söz var.
Eğer kendinize güvenirseniz, lütfen "torpil yaptırma" gibi bir çaba içerisine girmeyin. Karar verme konusunda, ben ve komisyon ne kadar özgür olursak, vereceğimiz kararlar da o denli isabetli ve adil olacaktır. Twk bir aday bile farklı arayışlara girmezse, en objektif sonuç ortaya çıkacaktır. -
@eylülll Şunu da eklemeliyim ki; bu mülakat, benim başkanlığını yaptığım kaçıncı mülakat olacak, sayısını ben bile bilmiyorum. Bu güne kadar çok sayıda müfettiş yardımcısı alımına karar verdim. Yüzlerce dersem yanlış olmaz. Bilen bilir ki, hak etmediği halde, sadece "torpille" kazanan kişi oranı %1 bile değildir.
Bu güne kadar yaptığımız sınavlarda hep nitelik ve liyakat ilk planda oldu. Yine böyle olacaktır. Hepiniz bu aşamaya kadar emeğinizle geldiniz. Lğtfen bunu gölgelemeyiniz.
Burdan yazan arkadaşlar, metnin altına isim ve soyisim de eklerlerse iyi olacağı kanaatindeyim. Mustafa Apaydın -
@sukut_u-hayal çok tesekkur ederim
-
@eylülll rica edrim Hocam...
-
Yazılı sınava giriş için taban puan kaça düşmüştü bilgi verir misiniz?
-
-
Başkani Tebrik Ederim ya böyle insana değer veren , interaktif ve adaletli başka bir yönetici tanimiyorum ben.
-
Başkan efsane ya adam gibi adam tüm bürokratlarin örnek alması gerekiyor.
-
Umarım başkanin açıklamalarına herkez riayet eder.referans bulanlarda mülakatta hoş karşılanmaz
-
@banshe hocam burası neyse de kompozisyonda filan "herkez" yazma lütfen