2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@yasaklı yazmışımdir büyük ihtimal beklediğimden düşüktü kompozisyon bölümü
-
@banshe aman hocam ben gibi kıl birisine denk gelirsin komple çizer kağıdını etme
-
güvenlik sorusturmasında baslama tarihine tecilli yazdıktan sonra bitiş tarihine tecil bitiş tarihini mi yazıyoruz arkadaşlar?
-
arkadaşlar güvenlik formunu nasıl bilgisayarda dolduracağız? Yazılı sınav sonucunun arkasında var ama pdf formatında. Excel yada word formatı var mıdır?
-
@economist34 hocam googledan pdfi worde dönüştürebiliyoruz ben öyle yaptım
-
@gazi3 o şekilde deneyeyim teşekkürler.
-
Arkadaşlar örneği sgk.gov.tr adresinden temin edilecek ozgecmisi ben sgk internet sitesinde bulamadim bulan yardimci olabilir mi
-
En sondaymis nasil oldu da bir turlu goremedim hayret neyse kusura bakmayin
-
Mülakat listesinden sonra özgeçmiş ile arşiv araştırması formu var... onlar geçerli değil mi? ???
-
Gvs formundaki adresler yerlerini nasıl sığdırdıniz? Form değil labirent sanki resmen doldurulmasına diye hazırlanmış
-
Arkadaşlar güvenlik Soruşturması ile ilgili olan bölüm pdf formatında değil bunu hazırlayan eleman yanlış yapmış onu kendiniz hazırlayacaksiniz yeni kimlik kartı olanlar mevcut bilgileri doldursun diğer alanlar boş , askerlik kısmı için tecil tarihi gerekiyor, mezuniyet tarihi ay gün yıl başlama ve Bitiş şeklinde olacak, imzayı atmayı unutmayın kolay gelsin..
-
@yigidooo sonuç ilanındaki kısım güvenlik soruşturması formu da doğal olarak pdf halinde . Ben onu @gazi3 dediği gibi word e dönüştürdüm. pdf of word yazın birçok site çıkıyor. Birkaç tanesini denedikten sonra en güzel şeklini bulabiliyorsunuz. Dolayısıyla tablolara istediğiniz gibi hükmedebiliyorsunuz.
Mezun okulda başlangıcı yılı biliyorum ama gün ve ayını hatırlamıyorum. e-devletteki mezun belgesi sorgulama başlangıç ve bitiş tarihini gösteriyor mu? -
@economist34 pdf to word olacaktı.
-
@economist34 diplomanin arkasına yazmıyor mu başlangıç tarihin
-
@yigidooo ne yazıkki yazmıyor:(
mezuniyet tarihi yazıyor sadece -
@economist34 e devlete gir lisans diploması yaz bak orada da yazımiyorsa mezun olduğun okulun öğrenci islerini ara oradan kayıt Tarihini bulabilirsin
-
Elinde transkript varsa orda da yazar dostum
-
@economist34 askerlik için tecilli yazmak yeterli sgk sitesinde yaziyordu
-
@yigidooo e-devlet de yazmıyor. Yeni mezun olmadığım içinde transkrip de yok bende. Bir şekilde öğrenci işlerine ulaşacağım artık. Teşekkür ederim.
-
Arkadaslar sgk nin sitesine guvenlik sorusturmasi ve ozgecmis formlarini buladim
Bulan varsa yardimci olabilir mi