2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@sucuklu_oralet hocam kompozisyonu yazdığıma inanıyordum fakat şair bir başkanın 90 vermesini beklemiyordum, kendimle gurur duydum
-
@sucuklu_oralet tebrikler üstadım demek sayın başkanın bahsettiği kişi sizsiniz
-
@sucuklu_oralet burda senin için 95 tahmini yapan arkadaş doğru bilmiş hocam
-
@genclerbirlikli Benden başka vardır illa 95 alan. Mesela, Kompozisyonda Kağıdın altına Rabia çizdim diyen arkadaş vardı Sınav çıkısında ayaküstü duymuştum. O arkadaş kaç aldı acaba
***Hey sen, 4 Parmağını kağıdın üstüne koyup, İş Eğitimi dersi sanıp, Parmaklarını çizen Delikanlı. Buradaysan cevap ver Kaç Aldın
-
Arkadaşlar kaç aldığımızı nasıl öğreniyoruz? ??
-
@sucuklu_oralet olsun hocam tahmin doğru sonuçta 95 i çakmışsın
ben teftiş kurulu başkanı olsam ve öyle gayri ciddi bir kağıt önüme gelse okumam bile. 20 alan o olabilir. -
@sukut_u-hayal e-devlet sonuç açıklama sisteminden hocam.
-
@sucuklu_oralet reis seni bilen bilir bilmeyen ne bilir?
-
Arkadaşlar muallakta olan sorular vardı.puanlarin açıklanmasıyla ortaya çıkmıştır doğru cevapları ne dersiniz? Örneğin enflasyon hedefleme yılı gibi?
-
@baumol, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@benzema O yüzden mi vmy olan 9 kişi de iş teftiş mülakatına girdi ? Bu tarz sıralamalar eskidendi hocam.
10~11 ay turneye gidince anlarlar yaptıkları yanlışı..
Vdk nın en büyük sıkıntısı yardımcıları çok hirpalamasi ve yeterlik sonrası rotasyondur..Bunlari dert etmezsen vdk her türlü iş teftiş ten iyidir. Is teftiş işsiz arkadaşlar için iyi bir başlangıçtır ancak sonrası için pismanliktir..Bu sebeple biran önce başka kurumlara kaçmak lazımdır.. zira ailen olunca hele cocugun oldugunda 10 ay 11 ay hatta 5, 6 ay bile gidince turnenin ne anlama geldiğini daha iyi anlarsın..
Elinde valizinle il il dolastiginda, çocuğun baba gel artık gitme dediğinde, arkadaşın kültür bakanlığında uzman olup senle aynı maaşı aldığında ve yurt dışı geziler yurt içi seminerlere gittiğinde, göçebeliğin düzensizliği ve sagliksizligi getirdiğini farkedince anlayacaksın ne demek istediğimi.. .
-
Arkadaşlar sizce sınavdaki ortalama puanımız yani yazılı sınav başarı sıramız ve kompozisyon puanımız mülakat için ne kadar etkili olur özellikle tecrübeli arkadaşlar pareto gibi fikir verirse çok sevinirim
-
@paretowilfredo hocam üstteki girdim hakkında bilgi verirseniz minnettar olurum
-
@golden-ratio Aynen öyle hocam. Artık mülakatta da tartışırız soruları
-
@brzezinski tcdd nin planlanan turne günü 158 gündü hocam. Buna olağanüstü teftişleri de katarsan nerden baksan 6 aydan fazla yapıyor. İş teftişte de süre uzun o da bölgeden bölgeye değişiyor. Ben zaten arkadaşın sıralamasına itirazımı söyledim.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@benzema iş teftişi o kadar çok istiyorum ki şu yazdıklarınız bile gözüme görünmedi nedense. Uzun turne sürelerine razı olduğum canım meslek . ..
-
@sukut_u-hayal sgk teftiş whatsapp grubu arkadaşlar....
-
@nilayfb +1
-
Ben de SGK Teftiş'i çok istiyorum. SGK dışında da başka bir kuruma başvurmadım. Umarım herkesin gönlüne göre olur da pişmanlık duymayız.
-
@sukut_u-hayal arkadaşlar grupta sayın başkanımızda var mülakat listesine giren tüm arkadaşlarımızın gruba katılması (başkanın isteği bu yönde ), gruba mesaj yazılacaksa mesajın sonuna isim ve soyisimlerinin yazılması gerekmektedir (yine başkanın isteğidir)...