2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@mostramozic Kanuna bir baksanız iyi olacak hocam.
-
@mostramozic dostum hsk ve yaş kararlarına karşı yargıya başvurulamaz yanlıştir. Yaş in kadtosuzluk hsyk nin terfi ve emekliye ayırma dışımda ki kararlarında yargıya basvurulmaz. Ben sorunun cevabını cb ve OHAL khk yaptım
-
@sirius yetkisi olmadan gizli bilgiler aciklamak memurluktan cikarilma nedeni . https:// memurunyeri. com/memur/goruslerimiz/6442-devlet-memurlugundan-cikarilma-halleri-ve-yeniden-memuriyete-donus.html
-
@brzezinski uyarma cezasini gerektiren hal ve hareketine uygun davranmamak tarzi bi şık olacakti
-
@mithat-birden aynen dediginiz gibi
-
@brzezinski evet hocam simdi farkettim kademe ilerlemesinin durdurulmasinda da " k) Açıklanması yasaklanan bilgileri açıklamak " bu ifade yer aliyor ben bununla karistirmisim
-
@mithat-birden hocam OHAL KHK idari degil de yasama islemleri arasinda geciyor biliyorum
-
@mostramozic saglik olsun ben de memurluktan cekilmede benzer seyi yasadim yanlış yapmisim
-
Vekil- temsilci sorusunun cevabini bilen var mi?
-
@mithat-birden ben de öyle yaptım
-
@sirius khk yasama bolumunde ohal khk yurutme bölümünde duzenlenmis anayasada hocam
-
@sirius yok hocam bakanlar kurulu cb bırlıkte cıkarıyo yani idarenin alanı
-
@sirius borca girmesi yaptim ben
-
@sirius hocam temsilciye, temsilci atandiginin iletilmesi gerekmiyor. Vekil atanirken karsi tarafa iletilmesi gerekiyor diye biliyorum
-
Zamanasimina tabi olmayan ifa zamanı gelmeyen alacaklar ı olacakti
-
@mostramozic vekalet bir sozlesme olduğu için
-
@Mithat-Birden 2017 Anayasa değişikliği ile YAŞ ve HSK'nın bütün kararları yargı denetimi dışına bırakılmıştır.Cevap uluslararası anlaşmalar ile OHAL khksı olacak.
-
@brzezinski Hocam o dediginiz dogru onu demiyorum. Ohal khk idari islem diye gecmiyor, biraz once kaymakamlik kitabindan baktim
-
@brzezinski evet siklarda da bununla ilgili bir sey vardi. Vekile atandiginin iletilmesi gibi bir seydi ben de onu isaretledim. Mesela ticaret hukukunda ticari temsilci ve ticari vekil de tacir adina borclandirici islem yapabiliyordu? Siz neden temel ayrim icin borclandirici islem demistiniz?
-
@mostramozic hocam şıklarda bilgisi olur tarzinda bir sey yaziyor muyudu, ben onu isaretledim