2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@duygu55 p48de 87.9 puanım sıralamam 690
-
Bu sınav hep klasik mi oluyor ? Ve ingilizce soruyolar mı ?
-
2019 yılı için sınav planlanıyor mu?
-
@varolistan sınav test, ingilizce başlangıç seviyesi.
-
@kombassankoma Son yapılan alım sonuçlandı mı
-
@maesteo 1 buçuk ay kadar önce mülakatı oldu, süreç devam ediyor.
-
Sgk ile gümrük müfettişliği hep hayalde kalacak benim için şu lanet kpssde iktisatla muhasebeyi 30 ar net yapmayana bu mecralarda ekmek yok hukuk maliye tamam onlar da 30 üstüne çıkardım netleri ama diğerleri 20 nin altında
-
@kombassankoma hocam bu yıl olacak mı ? Bilginiz var mı ?
-
Süreç tamamlandıktan sonra ilan gelecektir arkadaşlar. Puanı yeterli olanlar vakit kaybetmeden çalışmalara başlamalı bence, zira sınav test de olsa klasik de olsa kaliteli sorular soran bir kurum.
-
@homo_economicus p22 puanım 87.2 sanırım pek mümkün değil gelmesi bana. Araya cekolu bı puan türü almaz yine değil mi?
-
@gresham-t İlanın geleceği tarih, ilana çıkılacak kadro sayısı, bu kurumdan önce süreci sonuçlanan diğer ilanlar gibi çeşitli etkenlere bağlı. Geçen sene baz alınacak olursa gelmesi zor gibi hocam. Ama ümidinizi koruyun ve çalışmaya devam edin. İllaki emeklerinizin karşılığını alacaksınızdır.
-
Arkadaslar
P48: 88 gelme ihtimali olur mu bu sene acaba? Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler. -
@homo_economicus hocam eyvallah aslında az çok bunların farkındayım. Ortalama olarak merak ettim. Ama bizim için asıl önemli olan teftiş gibi bir pozisyon için cekolu hiçbir puan türünün olmaması
-
@gresham-t haklısınız hocam. Birçok arkadaş da dile getirmişti bunu. Başkan, teftiş personelinin muhasebeyi iyi bilmesi gerekiyor şeklinde bir cevap vermişti. Belki yeni ilanda çekolu puan türü dikkate alınabilir. Bekleyip görelim.
-
Süreç ne durumda arkadaşlar tahmini ne zaman sonuçlanır öngörüsü olan var mı ?
-
@homo_economicus hocam ilanın gelme ihtimali sizce ne zmanaa olur? Arkadaşın biri 2019 sonu olablir şu an duyum yok konuşulmuyor dedi .istediğim kurum ve hazırlanmak istiyorum
-
Sınav hakkında detaylı bilgi verebilecek olan var mı arkdaşlar? Bir de p22 ve p48 den mi alıyor sadece?
-
başkan açıklama yaptı p48 olabilir p22 çıkarılacak büyük ihtimalle çekolu puan eklenecek yani p42
-
@alpagu hocam açıklamasını atabilir msnz
-
twitterda var kardeşim önceki şikayet ve mağduriyetleri göz önüne alcaz dedi ki doğru olanı budur 5510 u bilmeyip telefon zannedenlerden müfettiş yardımcısı olmaz