2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@yamanoglan Kendini yanıtlamışsın dostum
-
@paretowilfredo tamamdir üstad, memurlarnette yorumlarda okumustum da bir sorayim dedim. Sagolasin.
-
Yeterlik sınavını kazandığı halde yıllarca müfettiş kadrosuna atanmayanlar, atandıktan sonra geçmişe dönük olarak mali haklarını geri alabiliyorlar mı? Yanlış bilmiyorsam yeni başlayan müfettiş yardımcısı ile yeni müfettiş olan kişi arasında 1000 TL maaş farkı var.
-
@paretowilfredo valla ustad surec okadar yipratici ki aetik dedigin gb kendimiz calip kendimiz soyluyoruz soru cevap olarak
Yani cinent gecirmeye hakikaten az kaldi -
Sgk teftiş 18 Nisan 2018 de sınav sonuçlarını açıklamış (105 kişi kazandı).9-18 temmuz 2018 de mülakatlar yapılmış.7 aydır kurumdan ses yok.
-
arkadaşlar hiçbir gelişme yok mu hala ?
-
8 ay olacak duyum dahi yok.
-
Arkadaşlar bu akşam saat 18.00’da sayın bakanımızı, SGK başkanımızı ve sayın teftiş kurulu başkanımızı etiketleyerek SGK Müfettiş Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili bir tweet atma etkinliği yapacağız, destek verirseniz kendimizi hatırlatır bir talep oluşturmuş oluruz.
-
Bu etkinliğe hem destek olalim hem de cimer e yazalım arkadaslar cimere attığınız mesaj doğrudan kuruma iletiliyor.biz 3 5 arkadas yazdik siz de yazın etkisi olacaktir
-
Cimerden gelen yanıt:
Sayın **** ********Başvurunuz incelenmiştir.
Bahse konu 17 Mart 2018 tarihinde yazılısı, 09/07/2018 – 18/07/2018 tarihleri arasında sözlüsü yapılan SGK Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı sonuçları ile ilgili olarak sınav sonuçlarının açıklanma süreci halen devam etmektedir.
Sınav sonuçlarının açıklanması ile ilgili süreç sona erdiğinde, sonuçlar Kurumumuz web sitesinden duyurulacaktır.
Bilgilerinize rica ederiz.
-
Sonuçlar ile ilgili arayıp bilgi alan var mı
-
düzenlenmiştir.
-
Bilgi kaybının ve öğrendiğini kimsenin görmemesinin yeni adı da hiç kuşkusuz watsup. Yadırgamak veya nedenselleştirmek doğru değil ama şurada yakalanan birliktelik yerine yine yeni bir mecra yaratılması insana bizim 5 yıllık uğraşımızın sonunda varacağı bu olmamalıydı dedirtiyor.
-
@alicenapsayha hocam bu arada sizin yazmanız üzerine denk geldi. Direkt olarak bir hedef belirlemeden konuştum. Sakın kendi üzerinize almayın.
-
Arkadaşlar duyduğuma göre 50 sayısı tamamlanmamış listeler belli mayıs başı açıklanacakmış.
-
@sonofanatolia hocam mayıs başından kasıt bugün veya yarın acıklanır mı acaba
-
@gazi3 niye olmasın ama dedimya duyum işte kesin bişey diyemiyorsun
-
Selamlar
Arkadaşlar sgk için etkinlik yapılacakmış
İş ve istihdamı da katıp toplu bir twitter etkinliği yapsak olmaz mı -
Pazartesi akşam 5-6 gibi başlayıp SGK denetmen yardımcılığı için twit atacağız arkadaşlar. Ayrıca mülakat sonuçları içinde.. lütfen destek olun..
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Sgk teftiş 18 Nisan 2018 de sınav sonuçlarını açıklamış (105 kişi kazandı).9-18 temmuz 2018 de mülakatlar yapılmış.7 aydır kurumdan ses yok.
10 ay olmuş hala ses yok.