2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@yigidooo İş teftiş ile baya kişi ortaktır diye düşünüyorum. 10 kişi çıkabilir bakmak gerekiyor.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Mülakatlarda görüşmek dileğiyle.
-
İş Müfettişliği Kazanan Sayısı : 86
SGK Müfettiş Kazanan Sayısı : 105
Her İkisini Kazanan Sayısı : 20*** Sgk Müfettişlik mülakatı için ileri bir tarih verilmesinin iki sebebi olabilir.
1.İş Müfettişliğinin açıklanması beklenebilir. En Muhtemel Sebep.
2.Öncesinde Güvenlik soruşturması Yapılabilir. -
@mustafaapaydin5
Takip ediliyor @mustafaapaydin5 adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
E-devlet ıugulaması üzerinden puan bilgilerine ulaşamadığını bildiren arkadaşlarımız var. Bu genel bir sorun mu acaba? Ulaşabilen var mı? Bu, ilk kez yaptığımız bir uygulama. Hatta bu yüzden sınavın açıklamasını bir kaç gün erteledik. Dün testleri yapılmıştı. -
Forumun Bu sınav özelinde maşallahı var galiba. Yazanların Hepsi Kazanmış gibi duruyor
-
Oldu çok şükür
-
E devletten detaylı puanlara ulasabilen yok değil mi henüz ?
-
@Sucuklu_Oralet icerideyiz şükür @gazi3 henüz ulaşamadım hocam
-
bir benim olmamış galiba, sağlık olsun. başarılar arkadaşlar, çok istediğim yerdi ama kısmet değilmiş.
-
benimdee olmuş şüküüür ama puanlara bakamadıkk :S hala düzelmedi sanırım
e devlet -
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Kazanan arkadaşları cân-ı gönülden tebrik ederim. Kazanamayan dostlar da yüksek kpss puanlarına sahipler, inşallah başka alımlarda muhakkak bu kalibrede bir mesleğe gireceklerdir inşallah.
Meslek Tanıtımını koyayım şuraya dostlar yeniden;
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-mufettis-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi
-
@paretowilfredo Öncelikle teşekkürler ütad. Meslek tanıtımının "sözlü mülakat" kısmında yer alan 2 katı ibaresi birçok arkadaşı yanıltmıştı. O kısımı düzeltebilir misiniz rica etsem. Çok mühim değil ama yeri gelmişken söylemek istedim.
-
@homo_economicus Merhaba dostum. Evet o biraz ezbere olmuş bütün meslekleri ben hazırladım açıkçası o nedenle bazen böyle karmaşalar olabiliyor. Güncelliyorum hemen.
-
@paretowilfredo Ama yanılmıyorsam 2 katı kuralı iş teftiş kurulu başkanlığı yönetmeliğinde var
-
@tibeout Çoğu meslek alımında var dostum aslında. İstisnai olan sınır olmaması diyebiliriz.
Ek: Maaşı da güncelledim dostlar.
-
@paretowilfredo hocam maaş 3800 lira mı ? Şaşırdım açıkcası ben VMY falan gibi müfettiş yardımcıları hep aynı maaşı alıyorlar sanıyordum.
-
@pawnex Yazıyı ilk hazırladığım facebook döneminden kalmış dostum maaş bilgisi.
-
@paretowilfredo Maaş bilgisi ve sözlü mülakata iki katı aday çağıracaktır kısmı, Güncellenebilir.
-
@paretowilfredo tamamdır hocam teşekkür ettim
-
E-devlet ne zaman aktif hale gelecek bilgi var mı?