2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@heredotolga Teftişin yetişeceğini sanmam dostum. Bir Denetmenlik daha yetişebilir bir ihtimal. Uzmanlık konuşuluyor bir de net olmamakla birlikte.
-
Sınav klasik olacak test değil.
-
İlanda test olacağı yazıyor
-
@orhangencebay Sınav kompozisyon hariç test dostum.
-
@kombassankoma ilan yok ki kardeş
-
@sami sabah vardı kaldırdılar, o metin bir önceki sayfada mevcut. Başvuru formu yoktu ilanda onu koyacaklardır
-
-
Sinav test olacakmis kompozisyon haric,hayirlisi bakalim ingilizce baraji olacak mi
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@heredotolga Teftişin yetişeceğini sanmam dostum. Bir Denetmenlik daha yetişebilir bir ihtimal. Uzmanlık konuşuluyor bir de net olmamakla birlikte.
Teşekkürler hocam
-
Başarılı sayılmak için her bölüm için en az 60 ve tüm derslerin ortalamasından da 70 almak gerekiyor. Yani ingilizceden 60 alamazsanız başarısız sayılırsınız tabi diğer bölümler içinde geçerli
-
@black bu ilanda yazmiyor ama belki degisiklik olur yani toplamda bi baraj konur ders bazina baraj olmaz genclik spor denetciligi gibi...bi umut iste:))
-
@terkiphatasi Yönetmelikte bu şekilde yazıyor madde 29;
(2) Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için sınav konularının her birinden 100 tam puan üzerinden 60 puandan az olmamak üzere ortalama en az 70 puan almak gerekir.
Aslında ilanı hazırlayan kimse üşenmiş ve bu gibi detayları eklememiş bence ilana eklenmesi gereken kısımlardan birisi bu diğeri de sınav konularıydı. İlgili mevzuat burada ilanda yer almayan detaylara buradan bakabilirsiniz
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.11502&sourceXmlSearch=&MevzuatIliski=0 -
@black oooof ooof daraldim bu ingilizceden dolayi kacirdigim sinavlarin haddi hesabi yok:)
-
@terkiphatasi hocam bence bu sınavdaki ingilizceden korkmayın çok kolay sorulduğu söyleniyor am,is,are doldurma gibi çok basit şeyler yer alıyormuş birde çok sade günlük hayata ilişkin basit bir çeviri var dendi
-
@paretowilfredo hocam mesleğin yılbaşı itibariyle maaşı nedir? bir de müfettişler teftişe çıktıklarında gün başına ne kadar harcırah alıyorlar ve herhangi ek gelirleri var mıdır bu konuyu aydınlatır mısınız?
-
@gazili Dostum 4600 - 4700 tl civarina yaklasti saniyorum ocak zammi ile birlikte. Aldiklari gunlukler harcirah kanununda ayrintilica duzenleniyor dostum, detaylara bakip guncel rakamlari yazarim. Ancak bu yolluk ve harcirahlar ancak giderlerini karsilayacak durumda turnelerde. Bunun disinda standart bi ek gelir soz konusu degil. Gayriresmi kazanclari da bilmek kolay degil.
-
Arkadaşlar mülakata kalabilmek için ilk 100e girmek gerekiyor mu? Ben şartları okudum böyle birşey gözüme çarpmadı. Bilen bir arkadaş varsa beni bilgilendirebilir mi
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam bu durumda müfettişlerin cebine sadece maaşları kalıyor ekstra bir gelir kalemleri yok diyebiliriz sanırım.
-
@paretowilfredo üstad mevzuat için iş kanunu - sosyal sigortalar ve gss kanununa bakmak yeterli midir?
-
@gazili harcırahlar 67 TL, konaklama 100 TL oldu. bu ücretlerden tasarruf yapmak kişiye bağlı ama ana maaşına hiç dokunmadığını düşünürsen güzel bir meblağ diye de düşünülebilir. olması gereken nedir, ayrıca tartışılır tabiki.