2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@ttm07 ben akin dil exclusive yds kullaniyorm icinde kelimeler okuma parcasi kisakisa da grammer ve testler var benm elimde bu vardi bence guzel fazla bile gelebilir onceden giren arkadaslar kolay demis sinava gerci bnmkide ing de iyi sayilmaz
-
Kurumu aradim toplam 3 foto isteniyor dendi biri forma yapistirilacak
-
İlanda 2 foto yazıyor,kurumu arayınca yine ''2 foto yollayın'' diyorlar..Ve tüm bunlara rağmen iki foto gönderenlerin başvurularını (haber vermeden) iptal ediyorlarsa canları sağolsun..
-
Anlaşılan kuruma sorulması gereken soru şu : biz 2 foto anladık öyle gönderdik napmalıyız
-
2 foto attık umarım sıkıntı olmaz
-
Yardım eder misiniz başvuru da sınava katılmasına esas bitirdiği son okulum yılı ve derecesi olan yere ne yazılıyo bizim bitirme tarihimiz ve derceemiz mi
-
@ltfye mezun olunan yıl ve gano yu yazdım ben
-
84,8 ile başvurmaya gerek yok sanırım
-
@alicnplt94 boşuna kargo ücreti ödeme kardeşim imkansız...
-
Arkadaşlar kurumu aradım ve sordum 2 fotoğraf gönderenlerin durumu nolucak diye verilen cevap şu: normalde istenen 1 i forma yapıştırılmış halde toplam 3 fotoğraf ancak 2 tane göndermiş bulunanlarıda kabul ediyoruz eğer kişi ileriki safhalar geçerse ekstra 1 fotoğraf o zaman kendisinden istenicek.
Yani belgesini henüz göndermemiş bulunanlar 3 fotoğraf olarak göndersinler , 2 fotoğraf gönderenlerinde başvuruları kabul ediliyor dert etmesinler
-
Vesikalık foto fiyatları İİBF sayesinde tavan yaptı resmen 3 er 3 er veriyoruz.Puan gelmezse fotolarda kalıyor.
-
@alicnplt94 Hocam eğer kargo ücreti seni etkilemeyecekse ben başvuru yap derim.Bende 85 puanla başvuracağım.BDDK'da da benzer çekinceyi yaşadım 75 puanla kapattı.Ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü.İhtimalimiz düşük olsa bile düşük puanla kapatırsa çok üzülürüz sonra.
-
Elden Basvuru balgattaki sgk baskanligina yapilmiyor. Simon bolivar bulvarindaki rehberlik ve denetim baskanligina yapiliyor. Dikkat
-
@wickselll hocam bddk ile durum çok farklı ya. Burada hem 2 puan türü var hem de müfettişlik. Bence baya bi yüksek kapatıcam. Son günlere doğru karar vericem ama çok zor gelmesi. açıklanan bi şeyler olsa umutlanırdık da hiçbir şey de açıklanmadı.
-
@alicnplt94 haftaya vmy açıklanıcak ama 9 şubat başvuru bitişi ve evrak gönderme süresini baz alırsak ordan arkadaşlar sonuç yok diye başvurmuştur. Eğer sgk listeyi açıklamadan geri çekmek mümkün oluyorsa ve arkadaşlar duyarlı davranırsa bu konuda sonuçlar açıklandıktan sonra belki bir nebze etki eder
-
@maxmin hocam belki sgk denetmenliği bile açıklanabilir haftaya cumaya kadar ama o pek etkilemez sanki. başvuran yine başvurur. ama vmy önemli keşke hafta başında açıklansa.
-
@wickselll, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@alicnplt94 Hocam eğer kargo ücreti seni etkilemeyecekse ben başvuru yap derim.Bende 85 puanla başvuracağım.BDDK'da da benzer çekinceyi yaşadım 75 puanla kapattı.Ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü.İhtimalimiz düşük olsa bile düşük puanla kapatırsa çok üzülürüz sonra.
Hocam BDDK'da 7 puan türü vardı ve BDDK bir üst kuruluş.Tabi ki gelmeme ihtimali daha fazla görünüyor ama masraflar sıkıntı olmuyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
-
@alicnplt94 hocam haftaya açıklansa da birşey değişmez, belgelerin Ankaraya varma süresi var, aksilik çıkma ihtimali var. Kimse başvuruyu son ana bırakıp riske girmez.
-
@sirius haklısınız.
-
vallahi bende bana gelmeyecgini dusunuyorm aslinda malesef kimse duyarli da davranmiyor.. ama genede azicikda olsa calismaya calisiyorm ki daha hukuklari bitiremedim