2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@brzezinski teşekkürler
-
Arkadaşlar şimdi elden başvuru yaptım kafanıza takılan soruları cevaplayım
.İki puan türü de yazılacak hangisi yüksekse o dikkate alınacak
.Boş alana foto yapıştıralacak ayrıyeten 2 foto gönderilecek
.Sınav sistemi hakkında ilanda yazılanlar dışında bilgi vermediler -
Bu nasıl iş ya iki saate fikir değişiyor.Konuyu tam teyit için bir arkadaşım ve ben ayrı ayrı aradık.İkimizede farklı insanlar cevap verdi bir erkek ve bir kadın çalışan var galiba.Foto yapıştırılacak mı dedik.Hayır yapıştırmayıp sadece evraklara ek olarak iki fotoğraf koyacaksınız dedi.Sırf bu yüzden formu yırttım (fotoğraf kısmı yapıştırıcı oldu diye),başvuruyu da yarına erteledim.
-
@luthor keske sorsaydin kardeşim onceki ilanlarda da foto yapistirmadim kurumu arayip o zaman sormustum bu sefer yine aynidir diye arama geregi duymadim
-
@brzezinski Ya ben sana sordum aslında kardeşim sen geçen sene yapıştırmadık dedin.Ben sana sormadan önce yapıştırmıştım ama.Sonra bir kurumu arayıp sorayım dedim.Onlarda yapıştırılmayacak dedi.Bende neyse yarın yeni çıktı alırım diye iptal ettim.Şimdi arkadaş elden başvuru yaparken sormuş yapıştırılacakmış ve ek olarak iki foto daha gönderilecekmiş.Herhalde bu sene değişti durum.
-
@luthor ya ilginc hakikaten biri ole demis biri böyle kurumda yarin bir arayayim ben de ne denecek acaba
-
@brzezinski Ben yapıştırıp yollarım ya.En kesini bu:)Beğenmezlerse söksünler zaten iki tane daha yollayacağız.
-
@luthor Foto dan tasarruf ederiz dedim de ettirmeyecekler gibi
-
@luthor Hocam bende yapıştırmadan vermiştim fotoğraf yapıştırılacak dedi extradan 2 tane foto istedi benden
-
@sirius Eyvallah hocam.Sormasan uğraşacaktık belkide.Saat başı fikir değiştiriyorlar.
-
Kurumdan net şekilde ''2 foto yollayacaksınız birini biz üstüne yapıştıracağız dendi'' ve bilgim dahilinde tüm arayanlara söylenen bu..Ben kargoladım artık yarın ellerinde olur bir sorun olursa iletirler ama sanmıyorum sıkıntı olacağını
-
Bende yapıştırmadan 2 fotoğraf gönderdim , ilan metnindende anlaşılan bu ve bu konuda sıkıntı çıkarılcağını zannetmiyorum. Benzer formu bulunan diğer kurumada başvuru yaparken yapıştırma yapmadan ekstra 2 fotoğraf göndermiştim ve sıkıntı olmadı
-
Arkadaşlar tahmini olarak kaçla kapatır?
-
@nfs 87-88 arası Hocam
-
@baumol Ben de iki puanda da 85 küsür var. Baya da hevesliydim sgk müfettişlik sınavına.
-
@nfs Hocam sakın moral bozmak yok. Hiç belli olmaz. Eğer VMY bekleyen arkadaşların arasında da yüksek puanlı varsa zaten size de gelebilir tabiki ki.
-
@baumol Başvurucam zaten. Bu hafta sonu hazine'nin sınavna girdim. İnternet başvurusu 80 kpss 70 yds puanları istediği halde 80 aday dahi dolmadı. 52 Sınava kabul edildi 30 kişi falan sınavda ya vardı ya yoktu. (ben bana 85 puanla gelmez diyordum, 80 le kapadı ). O yüzden böyle şeylerin bazen sağı solu belli olmuyor.
-
@baumol hocam ben vmy bekleyenlerinin en az %90ının başvuracağını düşünüyorum. Haftaya açıklanacak ama ne olcağı belli değil. Zaten belgelerin postada varma süresi var
-
@nfs aynen öyle Hocam. Ya nasipte varsa gelir Şam'dan Yemen'den Hocam
-
@sirius Doğrudur Hocam ne diyelim ki.