2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@maxmin evet aslı gibidir damgası olacak.
-
@25torsteinn hocam siz oraya okul numaranızı mı yazdınız
-
@25torsteinn öğrenci numarası demek istedim
-
Dostlar başvuru formunu bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?
-
arkadaşlar mezuniyet belgemizin onaylı sureti için Ankarada oturmayanlar olarak istanbuldaki Rehberlik ve Teftiş Başkanlıklarından mı onaylatmamız gerekiyor .(galiba rehberlik ve tef. başkanlıgı istanbulda sadece Şişlide ve Maltepe de var ) yoksa e devletten de kabul ederler mi bilen varmı
-
başvuru formunu bilgisayarda mı doldurdunuz yoksa tükenmez kalem mi kullandınız arkadaslar?
-
@corrieredello İstanbuldaki rehberlik teftiş başkanlığı onayı oluyor
@yağmurgetiren hangisi kolayınıza giderse o şekilde doldurabilirsiniz özellikle tükenmezle veya bilgisayarda dolduracağı söylenmemiş ben bilgisayarda doldurmayı düşünüyorum
-
@black @yağmurgetiren ilanın en son sayfasında mürekkepli kalemle doldurulması gerektiği yazıyor.
-
Başvuru formuna neden ulaşamıyoruz sitede bulamadım yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa memnun olurum
-
@black Teşekkür ederim..
-
@black arkadaşım forum un bulunduğu duyuruda özellikle mürekkepli kalem diyor
2-Başvuru formu okunaklı şekilde ve mürekkepli kalemle yazılmalı, istenilen belgeler forma eklenmelidir
form a ulaşmak isteyenler de 2-3 sayfa önce bir arkadaş link attı ordan indirsin -
-
@mrvcmgz evet
-
@mrvcmgz @beşiktaş1903 pardon arkadaşlar onu görmemişim aslında geçen ilanda kalemle doldurduğumu hatırlıyordum ama zorunlu değil diye kalmış aklımda
-
@mrvcmgz teşekkürler gözden kaçmış.
-
merhaba arkadaşlar bende kismetse yarin yapicam basvurumu anladığım kadariyla noter onayli diploma olmuyor dimi yani istanbuldaki baskanliga gidip onaylatmam gerekiyor öylemi
-
Dostlar,e-devletten diploma örneği kabul olur mu?
-
@goodwill noter onaylı her yerde geçiyor ama notere para vereceğinize başkanlığa gidersiniz tabi yakınsa. birde okulun onayladığı kabul ediliyor
-
@black aslinda cok yakin degil birde elimde birtane noter onayli var yarin bi arayip sorayim en iyisi sanki sinav basvuru formunda baskanlikca onaylanan gibi bisey yaziyordu bu sinav bnm icin cok onemli umarim puanima gelir cok tesekkur ediyorm
-
@goodwill Hocam içime doğdu sen burayı kazanacaksın