2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@brzezinski Sağ ol hocam.Diğer puan kısmı boş kalacak o zaman.
-
ikisini de yazdım ben p22 ve p 48
-
Arkadaşlar ingilizcede de 60 barajı var mı
-
sınavın degerlendirmesi eski sınav şekline göre mi yapılır sizce bir fikri olan var mı ?
-
@yağmurgetiren eski sınav değerlendirmesi derken hocam?
@alexdesouza Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için sınav konularının her birinden 100 tam puan üzerinden 60 puandan az olmamak üzere ortalama en az 70 puan almak gerekir
- Yani ingilizcedede baraj olucak
Sgk müf ilk kez mi test yapıyor kaç soru olucak sgk mevzuattan ne kadar soru gelicek vs hiçbir bilgi yok sanırım var mı
-
@musa55 bende ayni sekilde yaptim ikisini de yazdm sorun olavagini dusunmuyorum.
-
@maxmin hocam daha önce klasik yapılıyordu oturum şeklindeydi sanırım her oturumdan 60, genel ortalama da 70 olması lazım şimdi test olacak farklı oturum olacak mı belli degil degerlendirme farklı mı olacak aynı olması pek mümkün gözükmüyor
-
@yağmurgetiren Yönetmelik değişmedikçe değerlendirme usulü değişmez hocam.
-
@yağmurgetiren yönetmelikte 6 konu başlığı olarak ayırmış(kompozisyon, hukuk, ekonomi vs) ve her konudan en az 60 olmak üzere ortalama 70 almak gerekiyor şeklinde bir başarı şartı getirilmiş. Sınav kompozisyon hariç tüm konular test olarak tek oturumda dahi yapılsa bunun değişmesi yönetmeliğe göre mümkün değil yani başarı şartı halen aynı
-
Arkadaşlar sınav saati 10 mu ona göre sınav sabahı bişet alacam da
-
Arkadaşlar kanundan mi çalışmak gerek kaynak var mı? E devlet kabul ediliyor kesin demi yarın evrakılarım göndereyim
-
Kurumu aradım başvuru formuna 2 puan türüde yazılacak dendi.Başvurmak istediğimiz puan türü yerine diğerini seçme durumları olur mu, yoksa direk en yüksek olanı mı seçecekler?Geçmişte başvuranlarda nasıldı acaba arkadaşlar
-
arkadaşlar başvuru formuna iki puan türünü yazacak mıyız yoksa en yüksek olanı mı yazacağız?
bide kpss sonuç belgesi onayı diyor onu nasıl onaylatacağız? -
Arkadaşlar yeter artık ya. Hep aynı soruları sormaktan bıkmadınız mı ? Adamlar cevabını vermiş neden okumaya üşenip ayni şeyleri soruyorsunuz ? Lütfen daha özverili olun.
-
arkadaşlar kpss sonuç belgesinin aslı ne demek anlamadım
-
@reagan eskiden sonuçlar posta ile yollanıyormuş haliyle 1 tane belge varmış ama şimdi böyle bir durum yok internetten çıkarttığınız her belge zaten sonucun aslı yani herhangi bir onaya gerek yok
-
@black bunu duyuruda belirtmek bu kadar zor değil mi? tey allahım ya
-
@reagan adamlar eski ilanlarda ufak değişiklik yapıp aynı ilanı yayınlıyor bunları düşünmüyorlar yönetmelik de eski olunca ortaya bu sonuçlar çıkıyor.
-
Arkadaşlar başvuru formunda fotoğraf yeri var oraya fotoğraf yapıştırıyor muyuz yoksa gönderdiğimiz fotolardan onlar mı yapıştırıyor.. Birde başvuru formunda iki puan türüde yazılıyor sanırım hangisi yüksekse o mu bax alınıyor belirtmeye gerek var mı
-
@reagan onlar yapistiriyor istenen iki fotodsn biri form için digeri sinav giris belgesi için zaten