2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@paretowilfredo hocam test olunca ve ilk kez kanuna bakınca ikileme düştüm. Test olması afaki bi soru getirir mi kanundan sizce ?
-
@aroma Temrl kaidelerin disina cikilmaz dostum. Kanun cok ayrintili cunku. Temel kaideleri atlamadan calismak faydali olur sinavda.
-
@paretowilfredo sağolun hocam rahatladım biraz kanuna ilk kez bakıyorum ve çok karışık geldi temel şeylere bakmak iyi olur.
-
@paretowilfredo a kadro ceko kitabından bakıyorum bu daha iyi geldi başlıklarla anlatilmis
-
@aroma kafi olur dostum bence.
-
@paretowilfredo çok sağolun hocam
-
Bence illa bir sınavla karsilastiracaksaniz en makul sınav gsb Denetçilik olur siza ikiside de ingilizce sınavda mevcut kullanılan puan türleri Denetçilikte p48 bunda ekstra bir p22 var p48 ilave olarak .Sayıda Denetçilikte 300 burda 250 ,ikiside 3600 e tabi .Sonuca gelince Denetçilik 87.5 ile kapattı ve o zman açıklanan sınav sonucu yoktu şimdi acilanan bir çok sınav mevcut ve kazanan arkadaşlar duyarlı olup başvuruları da geri çekerse 86 bandını görebilir ancak herhalde şahsi kanaatim 87.5 üzerini görmez.
-
Listenin bu hafta açıklanma ihtimali var mı acaba haftaya kesin açıklanır heralde
-
Listeler bugün açıklansa yaa
-
Kaymakam olan arkadaşlar başvuruyu geri çekip büyüklüklerini gösterseler
-
Aynen ahali hizmet bekliyor kaymakam beyler:)
-
@safitürk69 Nasil cekebiliriz kardesim
-
Arkadaşlar VMY ve Kaymakam Adayı olup da başvurmuş olanlardan duyarlı olmalarını bekliyoruz
-
Başvuru çekmek için başvurusunu çekenler de yardımcı olacaktır ama aşağıdaki numaralar paylaşılmıştı. Faks numarasına isteğinizin gönderimi olacak.
0312 408 30 00
0312 442 10 88 -
Bugun aciklansa belki gaza gelirim haftasonunu bosa gitmez
-
hem özel sektörde çalışıp hem bu sınava hazırlanan var mı (benim gibi) merak ettim...
-
Ben verdim dilekceyi artik kurum isleme sokar bu arada zannimca bugun aciklanmaz listeler cunku haftaya birdaha arayin dedi. Bilginiz olsun bekleyenler icin
-
bu ilan sgk duyurularından ve rehberlik ve teftiş başkanlığı duyurularından kaldırılmış bir bilgisi olan yada ilanı bulan var mı?
-
@zyn1308 sgk da neler oluyor acaba bi sıkıntı var ama
-
@aroma kitabiniz hangi yila ait bnde 2017 si var ama değişik lik var mi bilmiyorum malesef