2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
bu sınava 50 kişi filan katılır artık buradaki listede kesinlikle kaymakamlık ve vmy ve diğer kurumları kazananlar da vardır
-
liste nerde arkadaşlar inanmak istemiyorum
-
Yazık oldu 0,1 ile gitti.Vmy,kaymakamlık kazanıp buna gitmeyecek arkadaşlardan ufak bir hassasiyet bekledik ama zahmet edip bir faks çekemediler galiba.Neyse sağlık olsun ikinci bir iş teftiş vakası yaşanır artık.Listeye girenlere başarılar şimdiden.
-
@luthor benim de 0.2 ile kaçtı hocam sağlık olsun ne diyelim. Sgk sanki hayallerimizle oynamak için kurulmuş bir kuruluş gibi gelmeye başladı artık, midem bulanıyor adını duyunca
-
@luthor sıkma canini hocam bundan önceki alimda da benim 0.2 ile kacmisti sinava bi çok insan girmemisti bi de
-
öehh maşallah. online başvuru değil, birbirine benzer puanlar ve 88.979. hayırlısı olsun bakalım.
-
@brzezinski Sağlık olsun hocam yapacak bir şey yok gerçekten.
-
saka mi bu 0.6 ne cok uzuldum gercekten
-
Tam tahmin ettigim gibi kapatmis, o gunde İs Teftise yakın kapatır demistim. Sinav basvurulari cok ters zamanda yapildi. Basvuru doneminde Kaymakamlık, VMY, EPDK, SPK, AB uzman yardimciligindan toplam 325 kisilik liste aciklandı.
-
eger vmy kaymakm vs olup da bu sinavada basvurupda gitmeyeck olan varsa bilsin hakkim helal degil girebilecgm tek sinavdi super oldu kusuratla kacirmak.
-
@goodwill liste nerde ?
-
@ttm07 Liste yok henüz. SGK Tefts k.bask. twitterdan açıkladı
-
Sınava girenler için büyük avantaj oldu. Puani sınırda kalanlar için yazık oldu. Allah yardımcıları olsun..
Sadece bu sınava çalışıp, odaklanan mülakata kesin kalır. İnşallah kontenjanı doldururlar -
Çokk kötü oldu yaa çalışıyordm ing ve kanuna baya baya ama nasip olmadı kusurlarını gitti yazık oldu
-
@aroma hem de 0.4 ile istediğim kurumdu ya
-
arkadaşlar sınav konuları hakkında bir bilgisi olan varmı sgk mevzuatından çıkarmı sizce
-
@erkek-medusa dur bi ya daha acımız taze etme gözünü seveyim
-
@erkek-medusa Google'a Sgk Rehberlik ve Teftiş kurulu başkanlığı yönetmeliği diye yazarsanız ilk çıkan başlıktan istemediğiniz kadar bilgiye ulaşabilirsiniz sınav konuları da dahil
-
bu gidişle 90 altı alan kurum yüzü göremicek desenize...
-
Listeler ne zmn açıklanır ona göre bilet alacağız.. taban puanı biliyorum ama listede adımı görmeden bilet almak istemiyorum