2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Aynen arkadaşlar elden başvuru yapacak olan varsa liste ne zaman açıklanır diye sorarsa hepimiz için iyi olur
-
Arkadaşlar liste ne zaman açıklanır sordum posta ile gönderilen çok sayıda evrak var ve bu evrakların e devlet teyitlerini bu alt-üst soy sorgulaması yüzünden e devletin çökmesi nedeniyle şuan yapamıyoruz 1 hafta 2 hafta gibi bir süre veremeyiz ama olabildiğince çabuk açıklamaya çalışıcaz dediler
-
@ribella78 hocam 424 18 70 de faks numaralarıymış feragat için bugün son değil liste açıklanana kadar edebilir dediler
-
@siyasallı Sağolasın hocam. Sınava 3 hafta kala filan açıklansa güzel olur. Ben zaten sınırdayım 86,... bi puanla. Online başvuru olsa gelme ihtimali yoktu ancak elden veya posta yoluyla başvurularda puanlar düşebiliyor. Bakalım ne olacak.
-
@ilanmılano hocam hayırlısı nasipte varsa olur.Gecikmesinin faydası olabilir o sıra açıklanan sınav olursa feragatlar gerçekleşebilir bolca
-
Sizce tahmini kaçla kapatır arkadaşlar şehir dışına gitme durumum var arada kaldım ya
-
Puanım 86.3 3 4 tane kurum sınavını kıl payı kaçırdım bunu da o şekil kaçıracağım gibi hissediyorum 86.5 ile 87 arasında bir puanla kapatabilir.Sınavlara başvurup gitmeyecek arkadaşlar lütfen başvuralarınızı geri çekin.Hepimiz aynı gemideyiz. Biraz duyarlı olalım.
-
arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama il göç bile 87 ile kapattıysa bu en az 88 diyorum yada 87.9 filan olur tahminim bende bu sınırlardayım bakalım ne olacak sonuç
-
@yasaklı valla hocam dediğiniz bile iyi 89 a kadar yolu var gibi geliyor vmy olan arkadaşlar feragat etmeyi unutmazlar inşallah
-
87 altı çok zor gözüküyor.Ancak şöyle bir şey var bu alımda iki puan değilde tek puan var gibi düşünsek çok yanılmayız bence.Genel olarak başvurular p22 den olur diye düşünüyorum.
-
86.7 diye tahmin ediyorum. İl göçle karıştırmayın, Kamu Yönetimi veya Çekosu iyi olup p48 kötü olan çok insan var . Gençlik ve spor bak. Sınavlarından tahmin yürütmek daha doğru olacaktır. 100 kişi başvurmasa vergi vs dolayısıyla 350 kişi olarak tahmin etmek lazım. O da tahmini 86 nın birazcık üstü olması demek ( ha bide İngilizce faktörü var )
-
@mustafa-kader Hocam ben de benzer puanla bekliyorum inşallah feragat olur yada girmeyecek olanlar basvurmamiştir.
-
@ilanmılano inşallah hocam
-
@safitürk69 Evet hocam haklısınız. İlgöçde hem online başvuru hem de yüksek puanların kolay yapılabildiği çok puan türü vardı. İlgöçe 89 a yakın bir puanla başvurmuştum. Buna 86 küsür bir puanla başvurdum. Benim de tahminim 86-87 civarı inşallah şaşırtmaz bizleri yüksek kapatarak.
-
Sonuçlanan alımların olması, benzer 2 adet puan türünün olması, başvurunun posta/elden olması vb sebepler ile 85,5-86 arası bekliyorum.
-
@black 85-86'ya kadar düşerse(inşallah düşer) herkese benden çay
-
İlgocle karsilastirmak sacma, işi olan biri ilgöçe basvurmaz ama müfettis olan biri bile bu meslege basvurabilir. Iş teftişle karşılaştırılabilir. İş teftis, yazılı ve birinci bolumu cok zordu ayrica 400 kisi cagirdı. Bu sınav 250 kisi test ve konulara hemen hemen herkesin iyi bildigi derslerden oluşuyor. Ben vmy nin açıklanmasınında cok etkili oldugunu dusunmuyorum. Cunku ankara dışındakiler çarşambaya kadar belgeleri postaya vermiştir. Benim tahminin 88-89
-
Arkadaşlar sınav soru sayısı hakkında bilgi yok sanrım kanunun ağırlığını görünce merak ediyorum malum ing de var henüz
-
@aroma Dostum Klasik sınavda 6 veya 7 sorunun 1 tanesi ya 5510 ya 4857 den geliyordu. Agirligini ona gore hesap edebilirsiniz.
-
Listeler ne zman belli olacak tarih belirtilmiş mi?