2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar başvuru formuna ulaşamıyorum linkini atabilir misiniz?
-
-
@paretowilfredo link açılmıyor.
-
@burcuburcu her şeyi adamdan beklemeyin arkadaşlar sgk ilanlarına girin orada link var ikinci sayfada olması lazım ille önünüze mi gelmesi lazım duyurular kısmından bulun
-
@harristodaro yurtiçi denklik var ise o da yazılır. yani o bölümlerden mezunsanız tabi.
-
Dostlar vesikalık var ama gömlekle veya takım elbiseyle değil, sizce problem olur mu?
-
@tuntirikos hocam ben heryere tişörtle çektirdiğim fotoğrafı bırakıyorum hiç sorun olmadı. Asıl fotoğrafları kazanınca istiyorlar diye biliyorum.
-
@tuntirikos sorun olmaz da gomlek kravat vs olsa daha iyi olur intiba acisindan elden geldigince oyle vermeye bakin vesikalik
-
@sirius Teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@alicnplt94 eyw hocam da önemli olan şu okul bilgileri bölümünde numara kısmı bakalım gün icinde arıcam olmadı
-
@paretowilfredo basvuru pdf dosyasını indirdim ama dolduramıyorum hocam sizce neden ?
-
@mett01 Başvuru formunu tükenmez kalem ile dolduracaksınız
-
@black sağolun , dikkat etmemişim oraya.
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
Arkadaşlar bu sınavda ingilizce var mı,ne kadar zorluyorlar kararsız kaldım başvurup başvurmamak arasında
-
@johnnash kardeşim ingilizce var. Çok zor degilmiş. Bu sene nasıl olur bilinmiyor.
-
arkadaslar idare hukukunda idari teskilat varmi yok diyin
-
Arkadaşlar sonuç ne zaman aciklancakti bilginiz var mı
-
Hakkında bilgi alınabilecek kişiler kısmını boş bıraksak oluyor mu ?