2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@baumol Dostum benim İngilizcem var o nedenle kriter olmaz soyleyeceklerim ama sinav cok kolay cok temel. Temel dialoglari anlayacak kadar gramer ve kelime bilgisi kafi gelir.
-
@paretowilfredo Hocam açıköğretimin sorularına kıyasla daha mı zor olur.
https:// aofsoru. com/ sosyal-hizmetler-bolumu/1-sinif/ingilizce-I-dersi/ing101u/2017-yili-guz-donemi-donem-sonu-sinavi/sinav-sorulari/ -
@sirius hocam seviye buysa hoşmuş ingilizce çalıştığımıza değer yani
-
arkadaşlar sınav giriş belgesi elime geçmedi henüz alamayanlar belgelerini sınav giriş yerinde alabileceklermiş, giriş belgesi olanlardan sınav yeri ve saatini tam olarak yazabilecek var mı ?
-
@yigidooo mülakat listesinde yazılan saatler hocam; 9.30-12.30 / 14.00-17.00
-
Arkadaslar teftiş sınavı için ankaraya gidecek olanlardan Sgk denetmenlik sonucu bekleyen arkadaşların 9. Promosyon başlığında paylasilan ve organize bi sekilde bakanliga gitmek icin kurulan vatsap grubuna iştirak etmeleri önemle rica olunur
-
@mithat-birden Bakanlığa gidecek vakti ve isteği olanlar tabi
-
Sınav yerine nasıl gidebiliriz arkadaşlar?
-
AŞTİden gelecekler yürüyerek çok rahat ulaşabilirsiniz. Mesafe 1 km.
-
Aştiden 2,6 km olarak gösteriyor haritalarda,bir yanlışlık oldu herhalde arkadaşlar yanılmasın
-
Hocam o arabayla olabilir. Yuruyerek 1 km, balgati iyi bilirim o kadar uzak olmasi imkansiz
-
Metroyu falan kullanacaklar için ise en iyi durak milli kütüphane gibi gözüküyor, indikten sonra 600 metre
-
@johnnash aslında daha yakın gibi geliyor haritadan mı baktınız?
-
@sirius Ancak gozatabildim sorulara. Bu ayarda diyebiliriz dostum. Belki bir tık üstü.
-
sınava telefon cüzdan alınıyor mu bilgisi olan varmı
-
@ricardo46 Alınıyor dostum. Telefon kapali ve cepte oldugu muddetce sorun edilmiyor.
-
Ok saol kardeşim
-
@burcuburcu evet
-
Arkadaşlar ,demetevler durağından nasıl gelebilirim
-
@golden-ratio Demetevlerden metroya binin Kızılay durağında inin sonra oradan Çayyolu metrosuna aktarma yapıp Milli Kütüphane durağında inin. SGK, Milli Kütüphane'ye çok yakın.