2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
İngilizceyi nasıl halledebiliriz arkadaşlar tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler.
-
@reckless görende aynı özlük hakkına sahip kadroya başvuru yapacağız zanneder. Guy mülakatına katılmadım iş teftişe başvuru yapmadım bak önünden çekildiğim 2 kurum olmuş. Ben unutmadım işsiz geçirdiğim stresli günleri ama ben hak yemiyorum kardeşim. Puanım varken daha iyisi neden olmasın diyorum sadece.
-
@hayalimsgk hocam itiraf etmem gerekir ki iletilerinde bazen üst perdeden konuşuyosun bir kac kere denk geldim oyle yazilarina uyuz olmustum sana. Ancak sezarin hakki sezarindir kardesim. Kuruma baslamissin Allah selamet versin. İşe başladın diye diger kurumlara basvurmama diye bisey yok. 2 1den her zaman iyidir. Hayatin boyunca bu meslegi yapacaksin. O yuzden en iyisini istemek hakkindir. Burada sen basvurma da biz basvuralim diye sizlananlara da sunu soylemek istiyorum. Saygideger arkadaslar kimse fantazi icin sinava basvurmuyor(dur insallah) adam almis puanini mufettislik varken neden denetmen olmayi istesin? Biz enayimiyiz gunde 8 9 saat calistikta 90 ustu puan aldik. 85 puan alirim yoluma bakarim mantigiyla hareket etmedik. Bunun da bi karsiligi olmali bence. Bende suan işsizim. Ancak fantazi icin girmeyip hakkaten puani hakettigi icin girenlere herkesin saygi duymasi gerekir..
-
@isimsiz eyvallah hocam bazen fevri çıkışlar yapıyorum farkındayım pişman olduğum zamanlarda oluyor ama sanki hak yiyormuşuz gibi lanse edilmek zoruma gidiyor. İş teftiş sınavına girmeyeceğimi biliyordum o yüzden başvuru ekranını bile açmadım sırf hak yememek için. Çok şükür işimi buldum inşallah emek veren herkes hayaline hedefine kavuşur biran önce çünkü beklemenin ne kadar kötü olduğunu biliyorum yaşadım bende aynı yollardan geçtim. Hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah
-
Arkadaşlar ingilizce kısmı hakkında bilgi verebilir misiniz?Zorluk seviyesi nedir?Değerlendirmeye dahil mi?
-
@luthor 50 alan geçer "sorularlaiktisat bloğu" demiş ama aşağısı için hep seviyeniz 50 YDS olabilir mi (bir sınav/deneme 43 bir sınav 53 de olabilir mesela) diye bakmak gerekli bence. Çooooook kolaymış.
-
@baumol 4857 ve 5510 a bakmak yeterli olur mu?
-
ingilizce sınavı ilkokul 5 seviyesinde net.benim yds 37.5 son sınavdan 95 ingilizce aldım.ingilizceden korkmayın.
-
arkadaşlar daha ilan gelmedi bu kadar ayrıntıları konuşmak saçma değil mi hem ben ingilizcenin o kadar kolay olacağını düşünmüyorum illa ki değişiklikler olacaktır
-
BENİm gibi tarihe takılan kimse yok sanırım . 17 mart tarihinde kaymakamlık var deniliyor ki bence %90 bu tarih doğru. Yani yüksek ihtimal aynı tarihe denk gelecek.
-
@dododenizli o kadar da degil
-
@safiTÜRK69 aynen kaymakamlık la denk gelmesi sıkıntı olacak baya
-
Mustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
1 hr1 hour ago
Daha fazla
Müfettiş yardımcılığı giriş sınavında, başvurular ve sıralamalar KPSSP22 ve KPSSP48 türlerinden yapılacak. Bu puan türlerinin birinden en az 80 alanlar başvurabilecek. -
@aslan-reyiz sen git o kadar ceko coz ama sgk ceko dan almasin ya boyle is mi olur saka gibi ya
-
Neyse artık p42 istemediği için bu ilanı size bırakıyorum. Bence biraz saçma ancak gereksiz isyan da etmek istemiyorum. Hak edenlerin kazanması dileğimle selametle ️
-
SGK gibi bir kurumun müfettişlik sınavında çalışma ekonomisi bölümünün gözardı edilmiş olması büyük bir skandaldır. Bu karar bana göre büyük bir basiretsizlik örneğidir.. Yazık..
-
ARKADAŞLAR AKLIN YOLU BIR. BU ILANDA CEKO PUAN TURU OLMASI LAZIM. HEPIMIZ BASKANA YAZALIM TWİTTERDAN . CEKO PUANI ISTEYELIM. DAHA ILAN GELMEDIGINE GORE DEGISEBILIR TEPKI OLURSA. LUTFEN SUSMAYIN
-
P22 puanım fena değil bunu belirtmek isterim.Ancak bence p48 yerine p42 olmasa da p43 olabilirdi.Hatta keşke puan türlerinde çekonun ağırlığının %15-20 civarı olduğu puanlar da olsaydı o zaman kurum mutlaka bunu kullanırdı.Arkadaşlar sanırım kurum sadece çeko ve hukuk çalışıp yüksek puan alanların sınavlara girmesini istemiyor.Çünkü p42 için hukuk ve çeko çalışıldığında gkgy'yi de koyarsak puanın %70 ini oluşturuyor.Denetmenlikte de bunu p23 ile gösterdiler.Evet bir mağduriyet var ama şunu da bilelim ki ülke de bölüme göre muamele yok karmakarışık tüm alımlar ve p48 den 90 almakla p41-42-43 den 90 almak aynı şey değil.Bu sınavlar kimin ne kadar bildiğinden çok kimin ne kadar çok çalıştığını ve ileride de çalışacağını gösteriyor.
-
Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar. P48 ya da p22 puanım sınava girmeye yetmez.. Puanla ilgili kararı verenleri tebrik etmek lazım.
-
Verdiğiniz kadro az
Puanlar saçma
süreç uzun
Yeminle soğuttunuz..