2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@mithat-birden hocam, yonetmelik cikarilamaz ve hangisi yenidilik doguran hak degildir sorularina itiraz edelim. Ben biraz once ettim. Itirazlarin fazla olmasi önemli
-
@erdemsrc 60
-
1.icap Ve zamanaşımı
2. 24 Ocak TL revalüe ve ithalat artması
3.TBMM başkanlığı Ve Yüksek Mah.
4.Enflasyon Hedeflemesi 2002 ve 2006Bence bu 4 soruya itiraz edilmeli. Sürpriz cevaplar Bile çıkabilir. Buna sebebiyet vermemek adına, Bence imkanı olan herkes dilekçe yazsın. Sayı Ne kadar çok olursa, o kadar etkili olur.
-
@sirius tamamdır dostum kaçıncı sorular olduğunu hatırlamıyorum gerek yoktur sanirim
-
Enflasyon hedeflemesi 2006 olacak 2002 de Örtük enflasyon hedeflemesi vardi çikmis kpss sorusu da var bu yönde
-
@Sucuklu_Oralet hukukta 24.soru Mahallî idarelerin özellikleriyle alakalıydi cevabı bütçeleri yok olacaktı
-
Maliyede tahsil zamanaşımını kesen nedenlerden değildir sorusu vardı.Cevabi kefilin borca itiraz etmesi olacaktı
-
@brzezinski hocam açıkça belirtmesi gerekiyodu ama enf. hedeflemesi hangi tarihten itibaren uygulamaya konuldu diye soruyodu ötrük açık şeklinde söylememiş bence arkadaslar bu soruya da itiraz edebilir
-
@erdemsrc programin adi zaten ortuk enflasyon hedeflemesi resmi olarak .. Tr de enflasyon hedeflemesi 2006 da basladi hocam yani mb nin birinci hedefi fiyat istikrari oldu 2002 de böyle bir hedefi yoktu standart sorulardan biri itiraz edilebilir ama bise cikacagini sanmam
-
@brzezinski muhtemelen haklısınız hocam bakalım ne olacak
-
Tbmm başkanlığının yönetmelik çikarmaya yetkili olduğu yaziyor internette
-
@asımın-nesli istisnalar olması gerek diye düşünüyorum. Keza mülkiyet hakkını devlet düzenler. Eğer coasa yöntemi(mülkiyet esasına dayanan ) olarak algıladıysaniz o farklı bir yöntem .
-
Imkanı olan arkadaşlar lütfen itirazlarını bu hafta içi yapsınlar. Itiraz sayisi ne kadar fazla olursa o kadar daha cok dikkate alırlar.
Hukuk alanında "Hangisi yönetmelik çıkaramaz" ve " hangisi yenilik doğuran hak degildir" sorulari hatali. Iki soruyu hocalarima sordum hatalı olduğunu soylediler. Her soru bizim ortalamada 70 gecmemiz icin onemli -
@sirius Nasıl itiraz edelim hocam sana zahmet onu da yaz da hep beraber gönderelim
-
@baumol Hocam, Sosyal Güvenlik Kurumu Teftiş Kurulu Başkanlığına hitaben dilekçe yazın. Dilekcede ilgili soruyuyu belirtip yeniden incelenmesini talep ediyorum yazmaniz yeterli. Dilekce teftis kurulu baskanligina birakilacak. Ben yonetmelik sorusunda ozellikle anayasanin ilgili maddesini de yazdim. Her soru için ayrı dilekce verdim.
-
@sirius Tamam hocam sağolun. Ben de öyle yapıp göndereyim. İnşallah iptal olan soruyu doğru sayarlar. Bazen doğru saymayıp o soru yokmuş gibi planlıyorlar.
-
Gecmiste hic 2 katindan fazla mulakata birakmislar mi bu sinavda ? net bilen var mi
-
@pyle eğer her ders 60 ve genel toplam 70 kuralı varsa, kompozisyonda esnek okuma sağlandığında mülakata kalacak kişi sayısını 100den fazla olur diye düşünüyorum.
-
1.Enflasyon Hedeflemesi 2002 ve 2006
2. 24 Ocak kararları ithalat artması Ve TL revalüeBu sorulara itiraz esen oldu mu ?
Ben 2006 ve TL revalüe yaptım. Ancak kurum diğer iki şıkkı cevap kabul edebilir.
-
Ben denemelerde enflasyon hedeflemesi sorulari cozdugumde bazilarinin cevaplari 2005 idi. Cubnku 2002-2005 arasi diyor. Arasi dedigi icin 2005 i de kabul edebilir.